Promotii finala Champions League

Evenimentul asteptat cu sufletul la gura de toti iubitorii fotbalului, finala Ligii Campionilor, nu avea cum sa nu starneasca reactii de la casele de pariuri, care s-au inghesuit sa ofere promotii atat pentru utilizatorii noi, cat si pentru cei existenti.
 

Cota 10.0 pentru minim 3 goluri marcate in meci


Cea mai apreciata casa de pariuri din Romania, Unibet, prezinta o promotie de nerefuzat adresata noilor inregistrati si anume oferirea cotei 10.0 pentru ca in finala Champions League sa se inscrie peste 2.5 goluri.  Astfel, nu trebuie decat sa te inregistrezi pana maine la ora meciului si sa plasezi un pariu pre-live pe faptul ca vor fi marcate minim 3 goluri in partida dintre Juventus si Barcelona.
 
 
Aceasta promotie nu exclude bonusul de bun-venit, care consta intr-o rambursare de pana la 250 lei daca primul tau pariu (in speta, peste 2.5 goluri pe acest meci) este pierdut. In cazul in care pariul va fi castigator, 30 lei din miza totala se vor lua in calcul pentru cota marita. Cota actuala pentru over 2.5 goluri este 2.33. Astfel, daca vei plasa 250 lei, pentru a ti se rambursa suma maxima daca pariul va fi pierzator, vei castiga instant 250*2.33 = 582.5 lei, pentru ca in maxim 48 ore sa ti se crediteze 30*(10.00 – 2.33) = 230.1 lei sub forma de bonus. Acesta, fie el de 230.1 lei sau de 250 lei, trebuie rulat de 3 ori la cote minime de 1.4 in termen de 30 zile.
 
Statistici favorabile pronosticului
  • In toate cele 12 partide ale lui Real Madrid din Champions League au fost marcate peste 2.5 goluri
  • In 4 din ultimele 5 intalniri directe s-au inregistrat cel putin 3 goluri
 

Ambele echipe primesc cota 10.0 la victorie


Alta casa de pariuri ce prezinta o promotie valabila doar pentru utilizatorii noi este Netbet. Aici ai cota 10.0 atat pentru victoria lui Juventus, cat si pentru cea a lui Real Madrid daca te vei inregistra utilizand codul COTAS. In cazul unui pariu necastigator vei primi dublul mizei inapoi sub forma de freebet.
 
 
Pariul pre-live poate avea orice miza, insa doar 40 lei vor fi calculati la cota marita. Astfel, in cazul unui pariu castigator vei primi castigul in bani reali conform cotelor de pe site (in acest moment 2.9 pentru Juventus si 2.7 pentru Real Madrid, restul de bani pana la suma totala conform cotelor marite primindu-i in maxim 48 ore sub forma de freebet.
 
Acesta trebuie rulat de 4 ori la o cota minima de 1.6, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6. Daca pariul nu este castigator freebetul trebuie rulat de 6 ori pe aceeasi cota minima. Pariurile simple tip Handicap, Under/Over  si Forecast/Tricast pe cursele de cai nu se iau in calcul la rulaj.
 

Cote marite pe castigatorul trofeului pentru utilizatorii noi


Casa de pariuri 888sport ne ofera si ea o promotie pentru finala Champions League. Mai bine zis, le ofera utilizatorilor noi cote marite pe castigatoarea trofeului atat pentru Juventus, cat si pentru Real Madrid. Astfel, daca vei paria 50 lei pe faptul ca formatia italiana va castiga trofeul vei putea lua 350 lei, iar daca vei plasa 50 lei pe faptul ca Real Madrid isi va apara trofeul cucerit anul trecut vei obtine 300 lei.
 
 
Tot ce trebuie sa faci pentru a putea beneficia de aceste castiguri este ca dupa plasarea pariului pe bilet sa accesezi butonul ‘’Cresterea profitului’’, buton aflat sub biletul de joc. Atentie, eventualul castig va fi platit in bani cash, netrebuind rulat. Asta deoarece 888sport ofera astfel de castiguri marite pentru primele 7 zile de la inregistrare.
 

Cote mult marite pentru victoria celor doua echipe


O alta promotie care vizeaza utilizatorii noi vine de la casa de pariuri Betfair, aceasta oferind cota 10.0 pentru victoria in 90 minute a celor de la Real Madrid si 12.0 pentru cea a lui Juventus. Pentru a beneficia de ele trebuie sa te inregistrezi la Betfair folosind codul ZFBN16. Miza maxima este de 50 lei.
 
 
In cazul unui pariu castigator miza va fi rambursata in bani reali, iar restul castigului sub forma de freebet. Acesta trebuie pariat in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2. In cazul unui bilet multiplu, fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe succesul uneia dintre cele doua formatii, cat si cel folosind freebetul trebuie plasate din piata Sportsbook.
 

Obtine o rambursare de 200 RON


Daca doar utilizatorii noi sunt eligibili la promotia Netbet conform careia ambele echipe au cota 10.0 pentru victorie, casa de pariuri nu a uitat nici de utilizatorii deja inregistrati. Astfel, acestia, impreuna cu cei noi, vor primi o rambursare de maxim 200 lei daca pariul plasat de ei nu va fi castigator.
 
 
Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii la promotie si sa plasezi un pariu de cel putin 100 lei  pe o cota minima de 1.5. Pariul poate fi atat pre-live, cat si live. Daca nu stii ce sa mizezi pe marea finala te poti inspira din sectiunea ‘’biletul zilei’’. Daca pariul este necastigator vei primi o rambursare de 100%, pana la 200 lei, sub forma de bonus. Acesta trebuie pariat si stabilit in termen de 7 zile de la creditare de 6 ori pe o cota minima de 1.6. In cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.6. Pariurile simple tip Forecast/Tricast pe cursele de cai, Handicap si Under/Over nu se iau in calcul la rulaj.
 

Pariu fara risc de 50 lei pentru pariurile de pe mobil


Desi in general nu prea ofera promotii, finala Champions League este un eveniment mult prea mare pentru ca Betano sa nu prezinte o oferta. Aceasta nu vizeaza pariurile plasate din browser, ci doar pe cele din aplicatia de mobil, o aplicatie ce poate fi descarcata foarte usor de pe siteul Betano. Astfel, trebuie sa plasezi un pariu live de minim 5 lei, indiferent de cota, pe finala Champions League.
 
 
Atentie, pariurile plasate prin intermediul browserului de pe mobil nu sunt eligibile la promotie, ci numai cele plasate din aplicatia Betano. Daca primul tau  pariu live este pierdut, ti se va oferi in maxim 48 ore un pariu fara risc in valoare de maxim 50 lei. Acesta trebuie plasat tot de pe aplicatia mobila, in cazul unui pariu castigator fiindu-ti creditat cash atat profitul, cat si valoarea pariului fara risc, aceasta fiind diferenta fata de freebet.
 

Obtine castiguri cu 50% mai mari


O promotie pentru toti utilizatorii, fie ei noi sau vechi, prezinta si casa de pariuri Fortuna. Aceasta iti ofera in plus jumatate din castigul obtinut, pana la 300 lei, in urma plasarii unui pariu pe rezultatul final in timp regulamentar (1, X sau 2). Pariul trebuie plasat pre-live si singur pe bilet. Castigurile suplimentare vor fi acordate sub forma de freebet, acesta fiind valabil timp de 7 zile. Freebetul trebuie plasat pe o cota totala mai mica sau egala cu 8.00.
 
 

Pariu fara risc de 40 RON daca pariezi live


Pentru finala Champions League dintre Juventus si Real Madrid si Sportingbet prezinta o promotie destinata tuturor utilizatorilor. Astfel, primul tau pariu live pe finala se va rambursa, pana la 40 lei, daca nu va fi castigator. Rambursarea va fi de 100%, pariul minim avand valoarea de 4 lei. Rambursarea se va face sub forma de freebet. Acesta va fi valabil timp de 7 zile de la creditare, putandu-se plasa pe orice cota.
 
 

Castiga un freebet de 100 RON pentru a paria live


Toate casele de pariuri importante prezinta promotii pentru finala Champions League, din aceasta lista neputand lipsi Winmasters. In primul rand trebuie sa dai click pe butonul Particip aflat in pagina promotiei pentru a participa la aceasta. Apoi trebuie sa plasezi un pariu pre-live de minim 50 lei pe finala Champions League, cota minima fiind 1.75. Pariurile pe marketurile Handicap si DNB (miza rambursata la egal) nu sunt luate in calcul la promotie.
 
 
Imediat vei primi un freebet de 20% din miza, pana la 100 lei, pe care il poti plasa doar live pe finala Champions League. Si in acest caz cota minima trebuie sa fie 1.75, pariurile plasate in contradictie ducand la anularea promotiei si a castigurilor aferente.