Legalbet – Recenziile Caselor de Pariuri online, sau motivul principal pentru alegerea unei case de pariuri de pe site-ul nostru

Recent, sub logo-ul nostru aflat in partea stanga sus, am adaugat sloganul “Recenziile caselor de pariuri online”. De ce credem ca este important? Pentru ca monitorizarea comentariilor si reclamatiilor de la jucatori reali ne ajuta pe toti sa ne formam o idee, o impresie corecta despre o anumita casa de pariuri. De aceea, site-ul nostru face toate eforturile pentru a colecta feedback despre case de pariuri, si pentru a modera si decide in mod onest si obiectiv reclamatiile la adresa caselor de pariuri.


In acest articol vom vorbi despre recenzii si reclamatii la adresa caselor de pariuri de la utilizatorii Legalbet, dar vom discuta si cu administratorul site-ului, Adrian, despre modul in care diferite case de pariuri reactioneaza si colaboreaza in vederea solutionarii reclamatiilor si feedback-ului venit din jucatorilor reali, utilizatori ai site-ului nostru.Pe scurt, pentru cei care intra pe site-ul nostru pentru prima data si nu cunosc intru totul beneficiile site-ului nostru. Pe site-ul Legalbet vei gasi o multime de recenzii ale caselor de pariuri de la jucatori reali, dar in cazul in care ai o problema cu o casa de pariuri, preluam si astfel de reclamatii, luam legatura cu reprezentantii agentiei respective si facem tot posibilul sa solutionam problema.  Va sfatuim pe toti sa oferiti recenzii la adresa caselor de pariuri la care pariati, astfel incat sa avem cu totii o imagine clara cu privire la punctele forte si punctele slabe ale tuturor caselor de pariuri din Romania. Totodata, daca aveti o problema cu o anumita casa de pariuri, depuneti o reclamatie pe site-ul nostru, vom contacta reprezentantii casei de pariuri si vom face tot ce ne sta in putinta pentru a solutiona in mod favorabil pentru toata lumea. 


In legatura cu reclamatiile si recenziile de pe site, trebuie mentionat faptul ca Legalbet colaboreaza doar cu case de pariuri online licentiate in Romania.


Recenziile caselor de pariuri – incurajam obiectivitatea si onestitatea


O multime de utilizatori au lasat deja recenzii pentru casele de pariuri la care pariaza si desigur, le-am grupat in recenzii pozitive si recenzii negative.


Mai multe despre recenzii stie administratorul site-ului, Adrian, caruia i-am adresat cateva intrebari.


Care sunt casele de pariuri la care jucatorii au lasat cele mai multe recenzii si care consideri ca sunt cele mai obiective si oneste? 


- Pana acum pariorii au oferit cele mai multe recenzii pentru casa de pariuri Betano. Atat recenzii pozitive, cat si negative, iar eu sunt de parere ca aceste recenzii sunt obiective. La fel si in cazul Fortuna, Netbet, sau Betfair, case de pariuri pentru care s-au oferit suficiente recenzii obiective astfel incat sa ne facem o impresie corecta.


Reprezentantii caselor de pariuri reactioneaza in vreun fel la aceste recenzii si la reclamatiile de la jucatori? 


- Da, unii au ales sa isi desemneze un reprezentant pe site-ul nostru special pentru a verifica reclamatiile si recenziile si a raspunde la ele. Netbet este un exemplu bun in aceasta privinta si apreciem implicarea lor in rezolvarea problemelor cu care pariorii se confrunta.


Ne dorim ca toti pariorii sa ofere recenzii la adresa caselor de pariuri la care pariaza si sa impartaseasca experientele cu alti pariori. Este foarte simplu: trebuie doar sa accesezi pagina cu case de pariuri licentiate in Romania, iar in dreptul casei de pariuri la care pariezi sa apesi butonul “Detalii”. Ti se va deschide pagina casei de pariuri respective si acolo poti lasa o recenzie apasand butonul “Adauga feedback”. Nu este deloc complicat si este foarte util pentru toti pariorii. Hai sa ne ajutam reciproc!


Reclamatii la adresa caselor de pariuri: Legalbet va poate ajuta


Pe site-ul nostru, pariorii care au probleme cu o anumita casa de pariuri, ne pot trimite o reclamatie si noi vom face tot posibilul sa o solutionam in mod favorabil.


Din motive obiective nu putem ajuta la rezolvarea tuturor reclamatiilor. Si vom detalia in cele ce urmeaza de ce anumite reclamatii nu isi pot gasi o rezolvare prin intermediul nostru.


Daca o casa de pariuri a facut o greseala care poate fi demonstrate prin probe, daca departamentul de Reclamatii Clienti al respectivei case de pariuri nu este sufficient de competent pentru a rezolva situatia aparuta, daca pariorul nu a incalcat niciunul din termenii si conditiile casei de pariuri, incercam intotdeauna sa facem dreptate. Contactam in mod independent reprezentantii casei de pariuri, le prezentam probele si facem tot posibilul pentru a obtine o rezolvare corecta a problemei.


Pana astazi, pariorii si-au recuperat peste 70.000 RON dup ace au apelat la Legalbet pentru solutionarea problemelor pe care le aveau. Important: Legalbet nu a cerut si nici nu va cere vreodata bani pentru ajutorul oferit, totul este gratuit!


Ce fel de reclamatii pot fi solutionate prin intermediul Legalbet?


In primul rand, acceptam reclamatii doar la adresa caselor de pariuri online licentiate in Romania. Nu acceptam nicio reclamatie la adresa caselor de pariuri care nu au licenta emisa de ONJN pentru a activa legal in Romania. Desi ONJN face toate eforturile pentru a bloca astfel de site-uri in Romania, inca sunt destule site-uri de pariuri fara licenta care au portile deschise pentru jucatorii din Romania. Mai sunt si case de pariuri blocate, dar pe care le poti accesa prin intermediul unei conexiuni VPN. Nu incurajam insa aceste actiuni, deoarece riscul de a avea contul blocat, banii din cont de asemenea blocati, si chiar si o amenda, este foarte ridicat. Va recomandam sa pariati doar la casele de pariuri online legale din Romania.


Suntem fair play atat in relatia cu pariorii, cat si cu casele de pariuri, asadar te sfatuim sa lasi o reclamatie doar daca esti sigur ca nu a fost vina ta. Daca ai pariat corect si nu ai incalcat niciun termen si nicio conditie a casei de pariuri (pe care le-ai acceptat atunci cand te-ai inregistrat pe site-ul lor), in acest caz vom face tot posibilul sa iti rezolvam problema.


Cel mai des intalnite reclamatii pe site-ul nostru sunt pentru urmatoarele probleme: retrageri intarziate, pariuri solutionate gresit si conturi blocate.


Cum solutioneaza Legalbet reclamatiile la adresa caselor de pariuri


Fiecarei reclamatii postate pe site-ul nostru i se acorda un status. Iti vom detalia in cele ce urmeaza ce reprezinta fiecare din cele 5 statusuri pe care le aplicam reclamatiilor de la pariori.


Pana la data de 19 Iulie 2018 pe site-ul Legalbet au fost postate 81 de reclamatii de la pariori pentru casele de pariuri, iar fiecarei dintre aceste reclamatii i-am acordat un status. 


Statusul “Se analizeaza”. Aici, totul este clar. Acest status se aplica automat dupa ce pariorii lasa o reclamatie si ramane cu acest status pana in momentul in care se ia o decizie cu privire la situatia respectiva.


Statusul “Neintemeiat”. Acest status se aplica atunci cand reclamatia pariorului la adresa casei de pariuri nu este intemeiata. De cele mai multe ori pariorii, cu intentie sau fara, incalca regulile casei de pariuri, sau pur si simplu pariorul interpreteaza gresit solutionarea unui pariu.


Te sfatuim sa citesti cu atentie termenii si conditiile casei de pariuri la care vrei sa te inregistrezi, inainte de a deschide contul. Daca ia neclaritati, ne poti adresa oricand o intrebare, fie in sectiunea de comentarii de pe pagina recenziei acelei case de pariuri, sau in sectiunea “Intrebare-Raspuns”.


Statusul “In afara competentei”. Acest status se aplica reclamatiilor pentru care pur si simplu site-ul nostru nu poate face nimic. In astfel de situatii nu ne pronuntam cu privire la dreptatea pe care o are sau nu o are oricare dintre parti. Aceste reclamatii, desi in esenta nesolutionate intr-un anumit fel, raman pe site, nu le stergem, intrucat fiecare parior le poate interpreta in mod diferit si astfel servesc drept feedback la adresa respectivei case de pariuri.


Statusul “Nerezolvat”. Acest status se aplica reclamatiilor la care casa de pariuri nu a avut dreptate si in ciuda evidentelor, refuza sa dea drepate pariorului. Da, nu putem rezolva toate situatiile aparute. Daca nu exista bunavointa si disponibilitate din partea casei de pariuri, nu putem face nimic. Aplicam insa statusul “Nerezolvat” acestor reclamatii, astfel incat pariorii sa stie faptul ca respective casa de pariuri nu colaboreaza in mod constructiv cu pariorii.


Stausul “Rezolvat”. Acest status se aplica atunci casa de pariuri a facut o greseala, dar o recunoaste si o si corecteaza.Ce case de pariuri se implica cel mai mult in rezolvarea reclamatiilor primite de la pariori?


Discutam, din nou, cu persoana care se ocupa de aceste reclamatii pe site-ul Legalbet, si anume administratorul Adrian.


Casele de pariuri monitorizeaza reclamatiile primate de la pariori? 


 - Da, sunt case de pariuri care au reprezentanti pe site pentru monitorizarea si gestionarea corecta a reclamatiilor de la pariori. Netbet, de exmplu, a fost de acord sa aibe un reprezentant permanent pe site-ul Legalbet si ori de cate ori apar probleme, reprezentantul lor intervine si solutioneaza.


Ce case de pariuri sunt cele mai receptive la rezolvarea problemelor aparute? 


 - Asa cum mentionam si la punctul anterior, Netbet se detaseaza la acest capitol si a dat dovada pana acum de cea mai mare receptivitate in ceea ce priveste solutionarea problemelor si gestionarea feedback-ului primit de la pariori.


Exista si case de pariuri care nu doresc sa colaboreze cu Legalbet si ori de cate ori ii contactam cu astfel de reclamatii, tot ce ne pot oferi este un raspuns standard prin care ne informeaza faptul ca vor contacta clientul si vor gasi o solutie impreuna. Dar, in cele mai multe din cazuri, acest lucru nu se intampla. Este cazul operatorului “Casa Pariurior”, cu care rareori se poate lua legatura si se pot discuta solutii pentru reclamatiile de la pariori.


Cum poti posta o reclamatie pe site-ul Legalbet?


Aceasta va fi cea mai scurta parte a unui articol de altfel lung. Dar inainte de toate – cateva recomandari.


In primul rand. Inainte de a posta o reclamatie, te rugam sa incerci sa iti rezolvi problema singur. Anumite probleme pot fi rezolvate doar prin contactarea departamentului de relatii clienti al respectivei case de pariuri. Acesta este primul pas pe care trebuie s ail faci atunci cand ai o problema la o casa de pariuri.


In al doilea rand. Inainte de a lasa o reclamatie, te rugams a te asiguri ca nu va fi solutionata cu statusul “Neintemeiat”. Asadar, asigura-te ca nu ai incalcat regulile casei de pariuri.


Pentru a posta o reclamatie, cauta casa de pariuri in aceasta lista, click pep e butonul “Detalii” din dreptul respectivei case de pariuri si la pagina urmatoare click pe butonul “Adauga o reclamatie”. Apoi trebuie doar sa urmezi instructiunile!


Si inca o recomandare. Daca reclamatia ta a fost solutionata si ti s-a facut dreptate, te rugam sa lasi un comentariu pe pagina “Ajutam pariorii”. Nu e greu, nu?Ce altceva ofera Legalbet pariorilor?


Ratinguri ale caselor de pariuri. O lista cu toate ratingurile se gaseste in partea stanga a site-ului in meniul “Top Case Pariuri Online”. Toate aceste ratinguri si liste de case de pariuri sunt concepute astfel incat pariorii sa poata alege o casa de pariuri in functie de criteriul sau criteriile care il intereseaza mai mult.


Ratingul Popularitatii

Ratingul caselor de pariuri in functie de cote

Ratingul caselor de pariuri in functie de oferta

Ratingul caselor de pariuri in functie de platforma de pariuri live

Lista caselor de pariuri care ofera bousuri la inregistrare

Lista caselor de pariuri licentiate in Romania

Ratingul caselor de pariuri in functie de oferta de pariuri pe E-sports

Lista caselor de pariuri cu versiune optimizata pentru mobil


Ponturi la pariuri pariuri. Tipsterii nostri publica ponturi in fiecare zi si sunt disponibile pentru fiecare utilizator al site-ului Legalbet, gratuit.


Centrul de Pariere. Despre aceasta sectiune se pot spune multe, dar vom reveni cu un articol in care vom include toate beneficiile acestui produs unic in Romania. Aici gasesti toate infromatiile de care ai nevoie pentru a paria pe un meci – informatii despre disponibilitatea jucatorilor, echipe de start, statistici, cele mai bune cote la pariuri, ponturi si multe altele.


Pentru mai multe informatii despre Centrul de Pariere, iti recomandam articolul "Cauti inspiratie la pariuri? 8 motive principale pentru care Centrul de Pariere Legalbet este o resursa indispensabila!"


In concuzie, vreau sa multumesc tuturor celor care lasa recenzii pentru casele de pariuri si eficientizeaza procesul de solutionare al reclamatiilor. Pe de o parte, caselor de pariuri care colaboreaza cu noi pentru solutionarea problemelor aparute, dar in aceeasi masura si pariorilor care lasa reclamatii si coopereaza cu noi raspunzandu-ne la toate intrebarile referitoare la situatia aparuta.