Cauti inspiratie la pariuri? 8 motive principale pentru care Centrul de Pariere Legalbet este o resursa indispensabila!

Este timpul sa renuntam la falsa modestie si sa admitem: Da, credem ca Centru de Pariere Legalbet este unul dintre cele mai utile produse pentru pariori. Echipa care administreaza acest produs ar putea vorbi ore intregi despre beneficiile lui. Echipa editoriala a gasit 8 motive principale care deomnstreaza beneficiile.

Informatiile oferite in Centrul de Pariere Legalbet sunt intotdeauna informatii verificate. 

Stim de ce informatii ai nevoie atunci cand vrei sa pariezi pe un anumit meci. Stim si cat ar dura sa monitorizezi o gramada de site-uri pentru statisticile echipelor, statisticie jucatorilor, stiri importante, comparatii de cote si asa mai departe. Pentru a avea toate aceste informatii intr-un singur loc, am creat Centrul de Pariere Legalbet.

Echipele de start: oferite imediat ce sunt publicate din surse oficiale

In Centrul de Pariere Legalbet echipele de start sunt publicate pentru fiecare meci imediat dupa ce au fost publicate pe site-urile oficiale ale echipelor. Pentru fiecare jucator avem statistici precum numarul de meciuri jucate si numarul de goluri marcate.

Echipa care administreaza Centrul de Pariere urmareste in permanenta toate stirile despre echipe si jucatori si imediat cum o anumita stire este confirmata din surse oficiale, este publicata si in Centrul de Pariere.

Rezultate si clasamente

Pe pagina fiecarui meci din Centrul de Pariere oferim, de asemenea, informatii corecte si mereu updatate despre rezultatele echipelor. Ultimele rezultate ale fiecarei echipe, dar si rezultatele directe intre cele doua echipe, informatie care poate avea un rol essential in alegerea unui pariu.

Tot pe pagina meciului vei gasi clasamentul competitiei, cu informatii despre pozitia echelor in ierarhie inainte de disputarea acelui meci.

Stiri care pot influenta alegerea unui pariu

Obiectivul nostru primar este sa oferim informatii corecte despre fiecare meci si intr-un timp cat se poate de rapid dupa publicarea din surse oficiale. Dat fiind acest obiectiv, avem o echipa dedicata care monitorizeaza in permanenta stirile care pot influenta rezultatul unui meci. Aceste stiri sunt publicate in sectiunea de notificari de pe pagina meciului.

Informatii despre arbitri

Un alt factor important in analiza unui meci este arbitrul. Monitorizam statisticile fiecarui arbitru si publicam in sectiunea de notificari statistici precum numarul de meciuri arbitrate, numarul de cartonase galbene, rosii, sau numarul de lovituri libere dictate pe meci.

De exemplu, pentru meciul de deschidere al sezonului 2018 – 19 de Liga 1, CFR Cluj – FC Botosani, statisticile arbitrului au fost publicate cu mai bine de 22 de ore inainte de inceputul meciului, imediat cum arbitrul meciului a fost confirmat.

Ponturi la pariuri bazate strict pe statistici

Staff-ul nostru care administreaza Centrul de Pariere cauta intotdeauna statistici relevante, meciuri directe, ultimele meciuri jucate etc, si sugereaza astfel trenduri insotite de ponturi la pariuri bazate strict pe aceste statistici. Ponturile sunt insotite si de o casa de pariuri unde poti paria acel rezultat. Trebuie subliniat faptul ca aceste ponturi sunt strict bazate pe statistica si orice astfel de trend poate fi oricand interrupt. Totusi, consideram ca este foarte important sa urmaresti atent aceste trenduri atunci cand vrei sa pariezi pe un anumit meci.

Exemplu: 

La meciul Concordia – Poli Timisoara, ambele ponturi bazate pe statistica au fost castigatoare. 

Ponturi la pariuri oferite de la tipsterii Legalbet

In plus fata de ponturile bazate pe statistica, pe pagina meciului vei gasi si ponturi oferite de tipsterii Legalbet.

Cotele oferite de casele de pariuri

Cand vrei sa pariezi pe un meci, tot pe pagina meciului vei gasi si cotele oferite de casele de pariuri din Romania. Aceste cote sunt updatate in permanenta, asadar sunt mereu de actualitate. Ce casa de pariuri ofera cea mai mare cota la 1x2, sau total goluri? Acest tabel v prezinta cotele oferite de casele de pariuri pentru aceste rezultate, astfel incati sa poti alege mereu cele mai bune cote.

Am implementat si un calculator de castiguri, care face tabelul mult mai intuitiv: trebuie doar sa introduce sum ape care vrei sa o pariezi si vei afla imediat castigurile  potentiale pentru fiecare din cotele prezentate.

Abonarea la meciuri

Ca tu sa fii mereu la curent cu cele mai noi informatii despre un anumit meci, oferim si posibilitatea de abonare la meci. Nu va trebui sa dai refresh la pagina meciului intr-una, ci vei fi mereu notificat printr-un mesaj inbox in contul tau, despre orice stire publicata cu referire la meciul la care te-ai abonat. 

Pentru a te abona, trebuie doar sa apesi butonul “Aboneaza-te la acest meci”, situat imediat sub imaginea din partea de sus de pe pagina fiecarui meci.