Case online la care putem paria pe sporturi virtuale

Una dintre cele mai rapide modalitati de a castiga, dar si de a pierde bani, o reprezinta parierea pe sporturile virtuale.
 Fata de alte modalitati in care poti obtine un castig rapid, aceasta este mai antrenanta deoarece un meci/o cursa dureaza cateva minute sau chiar secunde, timp in care evenimentele se succed cu repeziciune, asta facand unii utilizatori sa le prefere in detrimentul jocurilor de cazino, spre exemplu.
 Chiar daca in acest moment nu intalnim multa lume pasionata de sporturile virtuale, opinam ca in cativa ani sau chiar cateva luni interesul va creste vizibil si asta datorita a ceea ce am enumerat mai sus, la care se adauga posibilitatea de a obtine un castig rapid. 

Iata casele de pariuri care ofera oferta de pariere pentru pariurile virtuale...
 

Sursa foto: www.betcoin.tm
 

1. Fortuna

Una dintre cele mai recente case online care a introdus optiunea de a plasa pariuri pe sporturi virtuale este Fortuna. Aceasta prezinta nu mai putin de 6 sporturi virtuale. Este vorba despre fotbal, tenis, ciclism, curse de cai, curse de caini si speedway. Orice partida/cursa se poate vedea fara sa fii logat, insa, evident, nu se poate paria pe ea. Pentru fiecare sport evenimentele incep la fiecare 4 minute.
 
In cazul fotbalului virtual putem miza pe 5 optiuni de pariu, precum rezultatul final, scor corect, sansa dubla, Total goluri (0,1,2,3,4,5,6) si Total goluri peste/sub 2.5. La tenis putem miza pe castigator, scorul in singurul game care se va disputa, dar si pe numarul de puncte. In ceea ce priveste ciclismul si cursele de cai putem paria pe castigator, estimare (forecast) si pariu tricast, iar la cursele de caini si speedway putem opta doar pe castigator si estimare.
 
2. Maxbet

La fel ca Fortuna, Maxbet ofera si ea 6 sporturi virtuale. Vorbim tot despre fotbal, tenis, ciclism, curse de cai, curse de caini si speedway. Formatul este si el identic cu al celor de la Fortuna, in sensul ca un meci/o cursa dureaza aproximativ doua minute, respectiv 30 secunde, iar evenimentele fiecarui sport incep o data la 4 minute. De asemenea, tipurile de pariu, dar si meciurile sunt identice. Si aici putem vedea sporturile virtuale fara a fi logati.

3. Superbet

La casa de pariuri Superbet beneficiem de 4 sporturi virtuale, singurele care lipsesc fata de precedentele doua case de pariuri  fiind speedwayul si ciclismul. Aici diferenta la care incep meciurile difera de la sport la sport, putandu-le vedea si aici chiar daca nu suntem logati.
 In ceea ce priveste fotbalul, durata unui meci este de fiecare data 3 minute si 10 secunde, atat prima, cat si a doua repriza fiind de un minut si jumatate, in vreme ce pauza dureaza 10 secunde. Afisarea post meci este de 10 secunde, cea post etapa de 15 secunde, iar cea pre-meci de 1 minut. Tinand cont de toate astea, durata intre startul a doua partide de fotbal este de 4 minute si 35 secunde.
 Formatul este unul tip campionat, acolo unde sunt 16 echipe, un sezon durand 30 etape. Simultan sunt transmise 8 partide, putand comuta foarte usor la cea pe care doresti sa o vizionezi. Asadar daca doresti sa vezi toate etapele unui sezon vei petrece aproximativ doua ore si jumatate. Intre optiunile de pariu se numara rezultatul final, rezultatul primei reprize, primul gol marcat, 3 variante de handicap asiatic si 3 de handicap european, numarul total de goluri (peste/sub 1.5; 2.5; 3.5), precum si scorul corect. 
 O partida de tenis dureaza intre 3 minute si 30 secunde si 3 minute si 45 secunde, formatul luand forma unui turneu. Astfel, in prima runda avem 8 meciuri, in sferturi 4, in semifinale doua, si in finala unul. Asta cel putin teoretic, fiindca practic uneori din optimi se sare direct in finala. Meciurile din fiecare faza pot fi vizualizate simultan. Printre pariurile ce le putem plasa se numara rezultatul final, castigatorul primului game, castigatorul primului set, numarul total de gameuri in primul set, respectiv in meci, dar si daca numarul de gameuri din meci este par sau impar, scorul primului game, scorul primului set, precum si scorul meciului (2-0; 2-1; 0-2; 1-2). Oferta este destul de bogata, insa mecanismul este greu de inteles, cel putin pentru pariurile live din sferturi, semifinale si finala.
 Cursele de cai au o durata aproximativa de un minut si 20 secunde, in vreme ce reluarile si calcularea rezultatelor este de 20-30 secunde, iar pauza dintre curse de 1 minut si jumatate. Grafica este una foarte buna, putand vedea oricand in ce punct se afla cursa. Putem paria pe faptul ca un cal termina primul, in primii doi sau pe podium, insa putem, de asemenea, sa prezicem exact locul sau la final (2 sau 3). In cazul curselor virtuale de caini, grafica si optiunile de pariere sunt identice, singura diferenta constand in faptul ca o cursa dureaza aproximativ 35 secunde, iar pauza dintre curse este de doua minute.

4. Netbet

Casa de pariuri Netbet ne prezinta 3 sporturi virtuale, aici pentru a le putea vizualiza trebuind sa te autentifici. Sporturile sunt: fotbal, curse de cai si curse de caini. Durata unei partide de fotbal este de 3 minute, iar cea a unei curse doua minute.
 
O partida de fotbal beneficiaza de 8 pariuri, intre care amintim rezultatul final, Scor corect, Pauza/Final, Numarul total de goluri (0,1,2,3,4), Sub/Peste 2.5 goluri, Penalty in meci, cartonas galben  in meci si sansa dubla. In ceea ce priveste cursele de cai si de caini, putem paria pe castigator, respectiv pe cine va termina al doilea si/sau al treilea (forecast/tricast).

5. Mozzartbet

Aceasta casa de pariuri ne propune sa mizam doar pe fotbalul virtual, formatul fiind unul tip campionat, avand un total de 16 echipe, cele 8 meciuri dintr-o etapa putandu-le vizualiza simultan. Atat prima, cat si a doua repriza dureaza un minut jumatate, pauza dintre reprize 10 secunde, publicarea statisticii meciului si trecerea la o alta etapa cate 15 secunde, iar pregatirea de meciul urmator 1 minut. In total intervalul dintre doua meciuri este de 4 minute si 40 secunde. Fiecare meci de fotbal beneficiaza de nu mai putin de 40 optiuni de pariere.
 
In concluzie, cei de la Superbet au cea mai buna grafica, insa pariurile pe fazele superioare de tenis reprezinta o totala enigma. Mozzartbet ofera doar fotbal virtual, insa o partida beneficiaza de 40 optiuni de pariere, Fortuna si Maxbet prezinta cele mai multe sporturi virtuale, iar la Netbet nu poti vizualiza un sport virtual decat daca te autentifici.