O noua casa de pariuri are in oferta sporturi virtuale

Cand vine vorba despre sporturi, pariurile live si sporturile virtuale reprezinta cea mai buna modalitate de a castiga in cateva minute sau chiar secunde. Pariorii cauta sa castige bani cat mai repede, aceste doua modalitati fiind la mare cautare. Asta a inteles si casa de pariuri Betano, care are o gama vasta de pariuri sportive, astfel multumind toate tipologiile de parior. Doar ca ii lipsea ceva important si anume sporturile virtuale, fenomen care incepe sa prinda tot mai mult in Romania. Drept urmare, Betano a luat masuri in acest sens, introducand si ea sporturile virtuale.


O casa de pariuri cu adevarat buna incearca sa vina cu lucruri in plus de fiecare data cand adauga ceva avut deja de alte case. Este si cazul Betano, care ofera cel mai mare numar de sporturi virtuale dintre casele online licentiate in Romania. Este vorba despre 7 asemenea sporturi: fotbal, tenis, baschet, speedway, ciclism, curse de ogari si curse de cai. Poti plasa pariuri pe sporturile virtuale la orice ora din zi si din noapte, pariurile comportandu-se la fel ca unele pe sporturi reale. Durata dintre doua evenimente pentru fiecare sport virtual este de 4 minute, oferindu-ti se ocazia ca la un moment dat sa plasezi pariuri pentru aproximativ 10 evenimente din acelasi sport.


O noua casa de pariuri are in oferta sporturi virtuale, un bilet putand contine mai multe evenimente din sporturi diferite, dar si din acelasi sport. Cele 4 curse au o singura optiune: aceea a castigatorului, partidele de fotbal au 5 optiuni, cele de tenis 3 optiuni, iar cele de baschet 9 optiuni. La tenisul virtual se joaca un singur game, in afara castigatorului putandu-se paria pe scorul game-ului, dar si pe numarul de puncte al acestuia.


La fotbal avem posibilitatea de a paria pe castigatorul meciului, numarul de goluri (under/over 2.5), numar exact de goluri, scor corect si sansa dubla, iar in baschet se poate paria pe castigatorul meciului, numarul de puncte (under/over), handicap meci, total puncte gazde si total puncte oaspeti. Toate evenimentele le poti viziona pe un ecran, in pagina principala, chiar si fara sa fii logat.


Incearca chiar acum sporturile virtuale