Case de pariuri la care gasim aceleasi promotii sportive intregul sezon

De cate ori ai plasat un pariu, care s-a dovedit a fi necastigator, iar partida s-a incheiat fara gol? Exista o promotie a unor case de pariuri care iti va rambursa miza la 0-0 in cazul unui pariu necastigator. Sigur, vorbim de anumite ligi de fotbal, nu de toate. Aceasta este doar una dintre promotiile pe care le vei intalni zilnic la casele de pariuri. Mai jos vom prezenta si altele, precum si casa la care ele se gasesc. Atentie, vom aduce in discutie doar promotiile zilnice, nu si pe cele saptamanale.

Betano 

 • Avans de doua goluri

In cazul in care ai pariat pre-live pe victoria unei echipe de fotbal, iar aceasta are la un moment dat avantaj de doua goluri, pariul va fi castigator, indiferent de ce se va intampla mai departe in meci. Oferta este valabila pentru 9 competitii. Vorbim de Champions League, Europa League, Liga 1, Premier League (Anglia), La Liga (Spania), Bundesliga (Germania), Serie A (Italia), Ligue 1 (Franta), Copa America si Cupa Africii pe Natiuni. Competitiile internationale se pot schimba, in functie de oferta. Promotia nu se aplica in cazul pariurilor plasate folosind marja 0.

 • Bonus multiplu

Daca vei juca un bilet cu minim 4 selectii, iar acesta va fi castigator, Betano te va rasplati cu un bonus pe masura castigului tau. E valabil atat pentru fotbal, cat si pentru baschet. Competitiile de fotbal pentru care se aplica bonusul sunt: Champions League, Europa League, Liga 1, Premier League (Anglia), La Liga (Spania), Bundesliga (Germania), Serie A (Italia), Ligue 1 (Franta) si preliminariile CM, zona europeana. Tipurile de pariu acceptate sunt: rezultat final (1X2), Sub/Peste goluri, Ambele inscriu/nu inscriu.

La baschet competitiile care se califica pentru bonus sunt: FIBA CM baschet (incepand cu a doua runda), Euroliga, NBA si campionatul spaniol. Tipurile de pariu care se iau in calcul sunt: Victorie, Handicap, Sub/Peste goluri. Atat la fotbal, cat si la baschet cota minima a unei selectii este 1.5. Astfel, pentru un bilet castigator cu 4 selectii bonusul este 10% din castig, pentru unul cu 5 selectii este 15%, procentul crescand cu 5% pentru fiecare selectie adaugata. Pentru un bilet cu 9 selectii bonusul este de 40%, iar pentru unul cu 10 selectii vei avea un bonus de 50%.

 • Pierdere la limita

Aceasta promotie iti va inapoia intreaga miza daca vei plasa un bilet cu minim 5 si maxim 10 selectii, iar una singura va fi necastigatoare. Competitiile eligibile, dar si tipurile de pariu, sunt aceleasi ca la “Bonus multiplu” atat pentru fotbal, cat si pentru baschet. Cota minima a unei selectii este 1.65. Suma maxima de rambursat este 100 lei pe bilet, toate selectiile trebuind sa fie pre-live.

 • Miza inapoi la 0-0

Conform acestei promotii, miza va fi returnata daca o partida de fotbal se incheie cu scorul de 0-0. Evident, asta daca pariul tau nu este castigator. Casa de pariuri Betano nu specifica si competitiile pentru care promotia este valabila. Cu siguranta insa aici intra cele mai importante competitii inter-cluburi, dar si cele internationale. 

Unibet

 • Rambursare primul marcator

Printre aceste promotii zilnice ale caselor de pariuri una interesanta vine de la Unibet. Aceasta ne ramburseaza miza daca plasam un pariu pe Primul Marcator, iar echipa adversa va deschide scorul in primele 10 minute. Competitiile eligibile la promotie sunt: Champions League, Europa League, Premier League, La Liga, Championship (liga a doua engleza).  Miza minima este 6 lei, iar rambursarea maxima este 125 lei.

888sport

 • Un freebet pe zi

Cu ajutorul acestei promotii de la casa de pariuri 888sport, fiecare pariu castigat iti aduce sansa la un nou castig. Pariul poate fi din orice sport, cu o cota totala de 5.00 sau mai mare si o miza minima de 50 lei. Daca pariul e castigator primesti automat un freebet in valoare de 25 lei. Deocamdata, promotia este valabila in fiecare zi pana pe 30 iunie 2020.

Visul american

Promotia iti ramburseaza banii in cont daca pariezi pe evenimente sportive jucate in SUA, iar unul dintre  acestea nu este castigator. Aici ne referim la: fotbal, baschet, hochei pe gheata, fotbal american si baseball. Un bilet trebuie sa aiba minim 5 selectii din aceste sporturi pentru a fi eligibil. Vei primi banii inapoi, pana la 100 lei, daca o singura selectie este necastigatoare. Cota minima a unei selectii este 1.3, iar miza minima a biletului 20 lei. Se accepta si pariurile live. Bonusul trebuie pariat de 6 ori in termen de 60 zile la cote totale de 2.00. 

Sportingbet

 • Freebet Mania

In fiecare zi ai putea primi un freebet pana la 200 lei daca vei plasa cel putin un bilet cu doua sau mai multe selectii din orice sport. Fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.5. Astfel, daca pariezi pe parcursul unei zile (09:00-08:59) intre 40 si 79 lei vei primi 4 lei freebet. In cazul in care mizezi bilete cu valoare totala intre 80 lei si 199 lei vei castiga un freebet de 8 lei. Daca mizezi intre 200 lei si 399 lei primesti 20 lei freebet. Daca suma pariata intr-o zi este cuprinsa intre 400 lei si 799 lei vei primi un freebet de 40 lei. In cazul in care aceasta este cuprinsa intre 800 lei si 1999 lei primesti un freebet de 80 lei. In fine, daca intr-o zi vei paria 2 000 lei sau mai mult vei obtine un freebet de 200 lei.

Maxbet

 • Castiga 50 RON cu sporturile americane

O promotie adaugata recent, care va dura pana la finele anului, ne ofera posibilitatea de a castiga un freebet de 50 lei. Pentru asta trebuie ca mai intai sa introduci codul “SUA50” in rubrica “Bonusuri Disponibile” din contul tau. Plaseaza apoi minim 3 bilete cu doua sau mai multe selectii care sa faca parte din urmatoarele ligi: NBA, NHL, MLS, MLB, NFL. Cota minima a fiecarei selectii este 1.5, iar miza minima a fiecarui bilet 50 lei. 

Evenimentele de pe cele 3 bilete trebuie sa fie diferite. Pariul trebuie plasat in interval de 3 zile tot pe cel putin unul din sporturile americane mentionate anterior. Cota minima a freebetului este 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.5. 

Fortuna

 • Bonus dublu

La Fortuna ai sansa sa castigi mai mult pe bilet daca vei plasa intre 5 si 20 evenimente sportive. Pur si simplu, dupa ce ai intocmit biletul acceseaza sectiunea “Bonus dublu” de pe site, pe care o gasesti in lista cu sporturi. Spre exemplu, daca ai 5 selectii pe bilet, selecteaza cota 1.05, daca ai 10 selectii pe bilet selecteaza cota 1.2. Cu 15 selectii pe bilet vei primi bonus jumatate din castig (cota 1.5), iar cu 20 selectii castigul se va dubla (cota 2.00). Cota minima a unei selectii este 1.2, miza maxima acceptata zilnic este 100 lei, iar Cash Outul nu este permis. 

Baumbet

 • Castiguri suplimentare

Dintre aceste promotii zilnice ale caselor de pariuri se remarca si cele ale casei Baumbet. Una dintre ele iti ofera zilnic un bonus la biletele castigatoare de pana la 20 000 lei. Pentru a putea primi bonusul, biletul tau trebuie sa aiba minim 5 selectii, cu o cota minima de 1.15. Selectiile plasate pe fotbal pe tipurile de pariu: numar cartonase, cornere, Handicap asiatic, Draw No Bet nu se iau in calcul pentru bonus. La fel si cele din baschet plasate pe punctele jucatorilor.

Bonusul variaza intre 10% din castig si 100% din castig. Astfel, vei primi 10% in plus daca ai 5 selectii pe bilet. Bonusul ajunge la 40% daca plasezi 10 selectii pe bilet si la 100% daca plasezi 15 selectii pe bilet. 

 • Nimeni nu pierde

Tot ce trebuie sa faci pentru a beneficia de promotie este sa plasezi un bilet cu minim 4 selectii. Cota minima a unei selectii este 1.65, miza minima fiind 20 lei. Daca una dintre selectii este necastigatoare vei primi miza inapoi, in limita a 300 lei. Un singur bilet pe zi se califica, bonusul creditandu-se a doua zi dupa aflarea rezultatului. Selectiile trebuie sa fie exclusiv din fotbal: cele 5 ligi de top, Liga 1 si cele doua cupe europene. Clientii eligibili vor primi prin mail codul unic al bonusului, pe care vor trebui sa-l activeze pentru a primi valoarea lui. Bonusul trebuie plasat la pariuri sportive pe o cota minima de 1.9, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.5. 

 • 0-0 si nu pierzi nimic

Conform acestei promotii de la Baumbet vei primi miza inapoi daca pariul este necastigator, iar partida de fotbal se termina fara gol. Pentru asta trebuie sa pariezi pe unul dintre tipurile: pauza/final, scor corect, primul marcator. Miza minima a biletului este 50 lei, iar returnarea maxima zilnica 300 lei. Prin mail vei primi codul unic al bonusului, pe care va trebui sa il activezi. Bonusul trebuie rulat de 6 ori la pariuri sportive pe o cota minima de 1.9, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.5. Selectiile plasate pe fotbal pe tipurile de pariu: numar cartonase, cornere, Handicap asiatic, Draw No Bet nu se iau in calcul pentru bonus. La fel si cele din baschet plasate pe punctele jucatorilor.

Betstars

 • Bonus multiplu de 100%

Pentru a primi un bonus la castig plaseaza un bilet cu minim 3 selectii pe orice eveniment sportiv. Bonusul maxim pe un bilet este de 100 000 euro. Vei primi 5% din castigul net pe bilet daca vei avea 3 selectii, 7.5% daca vei avea 4 selectii, 10% pentru 5 selectii,procentul crescand cu 5% pentru fiecare selectie adaugata. La 13 selectii pe bilet primesti bonus jumatate din castig, la 14 selectii iei 60%, bonusul crescand cu 10% pentru fiecare selectie adaugata pe bilet. Numarul maxim de selectii pe bilet este 18. Cota minima a fiecarei selectii este 1.5. Pariurile speciale nu sunt eligibile la oferta. Bonusul se acorda in maxim 48 ore de la stabilirea biletului.