Case de pariuri cu bonusuri de inregistrare de peste 500 RON in 2019

E destul de avantajos sa iti creezi cont la casele online ce ofera bonusuri la inregistrare, astfel putand sa mizezi mai mult decat ai investit.

Din cele 20 case de pariuri licentiate in Romania, mai mult de trei sferturi beneficiaza de bonusuri de bun-venit, unele mai mari, altele mai mici. Majoritatea utilizatorilor pune mare pret pe conditiile de rulaj, in multe cazuri acestia preferand un bonus mai mic, dar ce are conditii de rulaj mai facile, in fata unui bonus mare, dar care dispune de conditii de rulaj mai dificile. In cele ce urmeaza vom vorbi despre acele case pariuri online cu bonus  mai mare de 500 RON la inregistrare, dar si despre cerintele de rulaj. De precizat ca la toate casele se folosesc mai intai banii pe care i-ai depus, pentru ca mai apoi sa poti folosi si banii bonus.

5d24fdb5789bf_1562705333.jpg

1.       Admiral – 900 RON+100 RON gratuit+50 rotiri gratuite+150 RON freebet dupa primul pariu

Probabil cea mai avantajoasa oferta de bun-venit, cel putin prin prisma sumei, o gasim la casa de pariuri Admiral, care, la scurt timp de la crearea contului, iti va oferi 100 RON fara depozit, la care se adauga 50 rotiri gratuite, dar si un bonus de cel mult 900 RON la prima depunere. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca ti se va acoda un freebet de 150 RON dupa efectuarea primului pariu.

Pentru a primi 100 RON fara depozit trebuie doar sa trimiti pe adresa lor de mail sau direct de pe site o copie a documentului tau de identitate si o factura nu mai veche de 3 luni. Termenii si conditiile nu sunt foarte clari, insa, din ce am putut deslusi banii bonus nu pot fi mizati la pariuri sportive, ci doar la jocuri de cazino, acestia trebuind rulati de 30 ori in termen de 7 zile.

In ceea ce priveste rotirile gratuite, vei primi 20 rotiri in 24 ore de la inregistrare si 30 rotiri in 24 ore de la efectuarea primului depozit. Rotirile pot fi folosite doar la 3 jocuri slot: Book of Ra deluxe, Lucky Lady’s Charm deluxe si Plenty of Fruit 40. Bonusul in urma rotirilor gratuite trebuie pariat de 30 ori in termen de 7 zile, doar la anumite jocuri de cazino, specificate in pagina promotiei.

Bonusul in urma primului depozit, cel de maxim 900 lei, trebuie rulat in cel mult 30 zile de la acceptarea lui. Rulajul poate fi efectuat si la pariuri sportive, insa doar banii reali (cei depusi de tine), nu si cei bonus. Banii trebuie rulati de 30 ori la cote minime totale de 2.00. Pentru a fi luat in calcul la rulaj, un bilet trebuie sa aiba minim 3 selectii. In privinta freebetului de maxim 150 lei, il vei primi in maxim 24 ore de la efectuarea unui depozit si plasarea unui pariu. Freebetul este valabil timp de 72 ore de la acordare, putand fi pariat pe un bilet cu minim 3 selectii, fiecare selectie trebuind sa aiba o cota de cel putin 1.5.

Profita de bonusurile atractive de la Admiral >>>

2.       888sport – 1 000 RON

Vei primi 1 000 lei la 888sport doar daca pana la efectuarea primului depozit ti-ai verificat contul, trimitand o copie dupa buletin. In caz contrar, vei primi cel mult 900 lei. De retinut ca daca efectuezi prima depunere prin Skrill sau Neteller nu esti eligibil la bonus. Acesta va fi transferat in contul de joc in transe de cate 40 lei, prima transa acordandu-se imediat dupa efectuarea depozitului. Apoi, pentru a obtine o transa de 40 lei trebuie sa pariezi 400 lei (transa X 10) la cote cumulate de 2.00 pe bilet. Intreg bonusul de maxim 1 000 lei trebuie rulat in termen de 60 zile de la acordarea primei transe.

Ai timp berechet sa rulezi bonusul de inregistrare aici >>>

3.       Publicwin – 1 000 RON

Printre aceste case pariuri online cu bonus mai mare de 500 RON in urma efectuarii primului depozit se afla, poate in mod surprinzator, Publicwin. Vorbim despre un bonus de 100% pana la 1 000 lei. Bonusul se va activa automat, daca esti de acord, in urma plasarii de pariuri cu bani reali. Pentru a se activa trebuie sa plasezi minim 1 000 lei in termen de 15 zile de la depunere la o cota minima de 1.3. La rulajul bonusului contribuie doar biletele cu minim 6 evenimente, fiecare avand cota de cel putin 1.3. Alte detalii in legatura cu rulajul bonusului nu am putut afla, insa se pare ca in functie de suma depusa rulajul difera.  In orice caz, sunt conditii destul de alambicate pentru un simplu bonus, conditii pe care nu le-am mai intalnit in alta parte.

4.       Maxbet – 777 RON+50 RON gratuit

La Maxbet vei primi 50 lei dupa ce ti-ai verificat identitatea, pentru asta trebuind sa trimiti pe mail sau direct pe pagina lor de Facebook, prin mesaj privat, o copie dupa buletin. Dupa ce ti s-a confirmat ca esti verificat acceseaza-ti contul, rubrica “Bonusuri Disponibile” si introdu bonusul “50CASINO”. Bonusul se va credita doar dupa ce vei cere acest lucru trimitand un mail pe adresa [email protected]. Acesta este valabil timp de 7 zile de la creditare, trebuind rulat de 40 ori doar pe jocuri de cazino. Miza maxima a unui pariu este 2.5 lei, suma maxima ce poate fi castigata in urma rulajului fiind 500 lei. Pentru a retrage eventualul castig trebuie intai sa depui minim 100 lei.

Bonusul de bun-venit de 100%, pana la 777 lei, se va credita dupa efectuarea primei tale depuneri introducand codul “777” in rubrica “Bonusuri disponibile”. Bonusul plus depunerea trebuie rulate de 7 ori pe o cota minima de 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.5. Rulajul trebuie efectuat in termen de 30 zile, miza maxima a unui pariu fiind 200 lei. Suma maxima ce poate fi revendicata in urma rulajului este 3 000 lei.

Bucura-te de un bonus fara depunere >>>

5.       Winmasters – 700 RON

In aceasta vara casa de pariuri Winmasters iti propune un bonus de 100%, pana la 700 lei. Pentru a il capata efectueaza o prima depunere, insa nu prin portofele virtuale. Pe scurt, se califica doar depunerile prin card bancar. Imediat ce ai depus minim 50 lei bonusul se va credita in cont. Bonusul si depunerea trebuie rulate de 6 ori la cote minime de 1.65 in termen de 60 zile. In cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.45. Pariurile tip handicap nu sunt luate in calcul la rulaj.

6.       Get’s Bet – 600 RON+50 RON pentru trimiterea copiei de buletin

Pentru a primi freebetul de 50 lei de la Get’s Bet trebuie sa efectuezi o depunere de minim 50 lei si sa le trimiti o copie dupa buletin, lucru care se poate face direct de pe site. Dupa ce a fost verificat contul tau trimite un mail la [email protected] cu titlul „Bonus KYC” si numele tau de utilizator, iar in decurs de 48 ore vei primi freebetul de 50 lei. Acesta poate fi utilizat la plasarea unor pariuri simple cu o cota minima de 1.7 sau la mai multe selectii pe bilet, unde cota minima totala este 2.89 (fiecare selectie sa aiba cota minima 1.7). Freebetul trebuie folosit in termen de 72 ore din momentul primirii acestuia.

Bonusul de 600 lei se va acorda in urma primelor 5 depuneri. Astfel, la primele doua si ultimele doua depuneri vei primi un bonus de 50% din depozit, pana la 100 lei, in vreme ce la a treia depunere vei obtine tot 50%, insa pana la 200 lei. Bonusul si depunerea trebuie pariate de 4 ori la o cota minima de 1.5, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.5. Un pariu trebuie sa aiba miza maxima 50 lei pentru a fi luat in calcul la rulaj. Daca vei retrage sau vei transfera o suma de bani in timpul rulajului, bonusul de bun-venit se anuleaza. Un bonus trebuie rulat in cel mult 15 zile de la primirea lui.