Care casa de pariuri ofera cel mai mare bonus la inregistrare?

Unul dintre factorii care ne influenteaza, mai mult sau mai putin, in alegerea unei case de pariuri, este bonusul de inregistrare pe care aceasta il ofera.

Daca nu ati aflat deja care casa de pariuri ofera cel mai mare bonus la inregistrare, sa spunem ca Netbet conduce in acest clasament, oferind un bonus maxim de 1 500 lei. La primul depozit efectuat acesta este de 100% pana la 450 lei, la urmatoarele 4 depozite completandu-se pana la un maxim de 1 500 lei.

Inainte de a va inregistra la Netbet, va recomandam sa consultati recenzia casei de pariuri online Netbet. Aici veti afla informatii despre metode de depunere, metode de retragere, cote, oferta la pariuri sportive/casino/poker, oferta la pariuri Live, dar si recenziile altor pariori pentru aceasta casa de pariuri.
 

Inaintea fiecarui depozit trebuie sa introduceti in sectiunea ’’Casierie’’ codul bonus NETBET 1, NETBET 2, NETBET 3, NETBET 4 si NETBET 5, in functie de numarul depozitului.

Din momentul introducerii codului aveti maxim 24 ore sa efectuati depozitul. Bonusul va fi creditat in mod automat dupa ce ati pariat o data valoarea depozitului la cote minime de 1.6.

Apoi, valoarea bonusului trebuie rulata de 6 ori pe cote minime de 1.6. Puteti verifica ce suma mai aveti de rulat pana la completarea bonusului in sectiunea  ‘’Istoric bonusuri’’, sectiune pe care o puteti vizualiza trecand mouse-ul peste ID-ul dumneavoastra, in partea drepta sus a paginii principale. Aveti 60 zile la dispozitie sa completati rulajul aferent tuturor celor 5 bonusuri.

Click aici pentru a beneficia de bonusul de inregistrare de la Netbet.

Acum, ca am aflat care casa de pariuri ofera cel mai mare bonus la inregistrare, va propun sa le descoperim si pe urmatoarele.

Pe locul 2, la egalitate, sunt casele online 888sport, efortuna si Winmasters, toate cele 3 oferind un bonus de inregistrare de pana la 1 000 lei.

La Winmasters (consultati aici recenzia casei de pariuri online Winmasters) bonusul maxim poate fi luat in urma primelor 3 depozite.Astfel, bonusul initial este de 100% pana la 500 lei, iar pentru fiecare din urmatoarele depozite este de 100% pana la 250 lei. Pentru a obtine primul bonus trebuie sa introducem codul ’’BONUS500RO’’.

Pentru a beneficia de al doilea si al treilea bonus trebuie trimis un mail la adresa [email protected] Depunerea si bonusurile trebuie rulate de 8 ori pe cote totale de minim 1.8, pentru biletele multiple fiecare pariu trebuind sa aiba o cota minima de 1.2. Conditiile de rulaj vor trebui indeplinite in maxim 60 zile.

Click aici pentru a beneficia de bonusul de inregistrare de la Winmasters.

La 888sport (consultati aici recenzia casei de pariuri online 888sport) cei 1 000 lei ii primiti in mai multe transe, conditiile de rulaj fiind insa ceva mai dificile.Astfel, vi se vor acorda 10 transe de cate 40 lei, pentru a trece la urmatoarea transa trebuind ca transa actuala sa fie rulata de 10 ori (400 lei) la cote cumulate de minim 2.00.

Pentru bonusul maxim de 1 000 lei sunt eligibili utilizatori ce au trecut prin procesul de verificare. Ceilalti vor primi un bonus maxim de 800 lei. Conditiile de rulaj vor trebui indeplinite in maxim 60 zile.

Click aici pentru a beneficia de bonusul de inregistrare de la 888sport.

La Fortuna (consultati aici recenzia casei de pariuri online Fortuna) bonusul este unul neconventional, in sensul ca in functie de suma depusa vei primi intre 5 si 15 pariuri gratuite in valoare de 20 lei fiecare.Daca vei depune mai putin de 100 lei vei primi 5 pariuri gratuite, daca vei depune intre 100 si 200 lei vei primi 10 pariuri gratuite, iar daca vei depune peste 200 lei vei primi 15 pariuri gratuite.

Daca pariul este pierdut vei primi inapoi suma pariata, in valoare de pana la 20 lei pentru fiecare dintre ele. Un freebet este valabil timp de 7 zile de la data creditarii, iar cota maxima pe care poate fi pariat este 8.00.

Click aici pentru a beneficia de bonusul de inregistrare de la Fortuna.

Urmatoarea casa de pariuri ce ofera un bonus mare la inregistrare este Maxbet (consultati aici recenzia casei de pariuri online Fortuna).

Este vorba despre 100% pana la 900 lei.
 

Atentie, inainte de a efectua primul depozit aici, trebuie indeplinite procedurile de verificare. Depunerea si bonusul trebuie rulate de 10 ori inaintea unei retrageri, iar cota minima cumulata pentru a conta la rulaj este 2.0.

Trebuie sa va atragem din nou atentia si sa va spunem ca, atata timp cat rulajul nu este finalizat, nu aveti voie ca un pariu sa depaseasca suma de 200 lei. In caz contrar, bonusul si castigurile aferente vor fi retrase. Sa mai spunem si faptul ca pana la sfarsitul anului 2016 Maxbet ofera un bonus de 30 lei la inregistrare, fara a fi necesara o depunere.

Conditiile de rulaj aici sunt insa destul de complicate, bonusul trebuind rulat de 20 ori pe cel putin 8 bilete distincte cu 8 evenimente diferite inainte de a putea fi retras. Retragerea minima este de 300 lei.

Click aici pentru a beneficia de bonusul de inregistrare de la Maxbet.

Putin sub Maxbet, daca ne referim la bonusul maxim de inregistrare, se claseaza Betfair (consultati aici recenzia casei de pariuri online Betfair).

Aceasta ofera un bonus de 100% pana la 200 euro.
 

Pentru a-l obtine, la inregistrare trebuie introdus codul promotional  ’’ZSKB06’’. Bonusul trebuie rulat de 3 ori, biletul, fie el simplu sau multiplu, trebuind sa contina cel putin o cota de minim 1.5.
 
Click aici pentru a beneficia de bonusul de inregistrare de la Betfair.

Urmatoarele case de pariuri in aceasta ierarhie sunt Sportingbet si Betano, care ofera un bonus de inregistrare de 100% pana la 200 lei.

La Sportingbet (consultati aici recenzia casei de pariuri online Sportingbet) oferta este valabila pana la sfarsitul anului 2016.
 

Atentie, depozitele efectuate prin Skrill, Neteller sau Paysafecard nu se califica pentru aceasta promotie. Bonusul este creditat automat, trebuind rulat de 10 ori pe o cota totala de minim 1.7 inainte ca o retragere sa fie posibila. Acesta trebuie completat in maxim 30 zile.

Pentru a beneficia de acest bonus de inregistrare click aici.

In cazul casei de pariuri Betano (consultati aici recenzia casei de pariuri online Betano), depunerea si bonusul trebuie rulate de 5 ori, rulajul trebuind efectuat in 90 zile.
 

Click aici pentru a beneficia de bonusul de inregistrare de la Betano.
 
Ultima casa de pariuri, insa doar la acest capitol, este Unibet (consultati aici recenzia casei de pariuri online Unibet). Aceasta ofera un pariu fara risc de 50% pana la maxim 150 lei la inregistrare, bonusul fiind rambursat doar daca pariul nu este castigator. Eventualul bonus trebuie rulat de 3 ori pe cote de 1.4 inainte de a putea fi retras.
 

Click aici pentru a beneficia de bonusul de inregistrare de la Unibet.