danyandrei
Bloguri 0 Comentarii 0 Reclamatii 1 Despre mine

Bloguri

Nicio postare deocamdata
Comentarii
Nicio postare deocamdata
Reclamatii

capcana pentru clienti

Se analizeaza
Ola oameni buni, WIN2.RO atrage clientii pe site cu diferite promotii, dar se pare ca doar clientii trebuie sa respecte termenii si conditiile, nu si WIN2.RO Am depus pentru bonusul de bun-venit si am facut rulajul, si conform promotiei trebuia sa primesc si un freebet de 50 lei.Am intrebat pe chat de ce nu am primit si mi s-a zis ca este decizia unui departament bla bla bla.... Chiar asa se acorda bonusurile ? Cum vor ( ceea ce nu prea vor ) ? Daca este asa, de ce nu se implica ONJN-ul ? Sincer incep sa-mi pierd increderea in acest ONJN.
Recenzii
Puncte forte:
Nimic .....o mare teapa ... clientii cu bonusuri mari
Puncte slabe:
atrage clientii pe site cu diferite promotii, dar se pare ca doar clientii trebuie sa respecte termenii si conditiile, nu si Am depus pentru bonusul de bun-venit si am facut rulajul, si conform promotiei trebuia sa primesc si un freebet de 50 intrebat pe chat de ce nu am primit si mi s-a zis ca este decizia unui departament bla bla bla.. asa se acorda bonusurile ? Cum vor ( ceea ce nu prea vor ) ? Daca este asa, de ce nu se implica ONJN-ul ?Sincer incep sa-mi pierd increderea in acest ONJN.
Puncte forte:
nimic ( bonusurile sunt doar capcane )
Puncte slabe:
Sunt niste talhari care te atrag cu bonusurile de bun-venit, si dupa ce incepi sa plasezi pariuri pt rulaj, te limiteaza la 5 lei miza. Nu recomand ! Niste hoti !

danyandrei

Pariaza la
Copy the token