arinamihaela
Bloguri
Comentarii1
Feedback1
Reclamatii1
Despre mine

Bloguri

Nicio postare deocamdata
Comentarii
Experienta mea ca si clienta noua
O sa las aici si ceea ce consider eu cel mai important fragment din convorbirea pe mail cu cei de la Stanleybet.

Va reamintim ca in Termenii si Conditiile Promotiei BONUS SPORT, “Stanleybet își rezervă dreptul de a revoca/bloca bonusul pentru acei utilizatori care fac abuz de sistemul de bonusare prin orice mijloace. Abuzul de bonus include, dar fără a se limita la, următoarele condiții: • Încălcarea în orice fel a termenilor și condițiilor; • Utilizatorul depune doar în momentul în care un bonus este disponibil pe contul său; • Valoarea bonusurilor este mai mare decât suma totală depusă; Utilizatorul accesează bonusurile și retrage toate depunerile minime care i-au permis accesul la bonusuri. Totodata, Articolul 19 mentioneaza ca.oferta este valabilă pentru o singură adresă de domiciliu/device/adresă IP/cont de joc.

Sunt convinsa nu sunt in nicio categorie din cele prezentate aici. Nu am avut valoare mai mare a bonusului decat dupa ce am pariat cei 500 lei depusi ca si clienta noua, dupa am pariat cu bonusul si am crescut ca balanta. Insa am facut o singura depunere ca si clienta noua, nu am abuzat de niciun bonus, am primit unul si atat. De care nici nu am apucat sa ma 'bucur' sa zic asa. Iar la chestia de final cu singur bonus pe ip, locuinta etc, este o aberatie. Totul este vag, interpretabil si fara sa se explice clar care e motivul pentru care ei au facut asta si mi-au luat sansa la cei aproximativ 2600 RON. In schimb cand am pierdut cei 500 RON bani reali depusi de mine la ei , totul a fost bine, nu am primit niciun mesaj de la ei.
18 februarie
Reclamatii
O sa incerc sa sintetizez cat de bine pot situatia mea. Am depus 500 lei, am primit 250 bonus. Am pariat cei 500 RON in vederea terminarii rulajului, am pierdut. Am facut 3 pariuri cu fondurile bonus, doua castigatoare, unul pierdut. In mod normal balanta mea trebuia sa arate o suma de aproximativ 2500 RON DACA nu primeam un email prin care eram instiintata ca nu mai am acces la promotii, fonduri bonus si sectiunea sport+live. Am intrebat pe chat care e motivul,mi s-au zis ca , conform t&c, sa am incredere ca decizia lor a fost corecta dar ca nu imi poate oferi informatii suplimentare. Mi-a zis ca daca vreau pot contesta decizia la o adresa de email oferita. Am facut asta, am schimbat cateva emailuri cu ei discutand civilizat, mi s-a spus ca am fost blocata in baza t&c unde se vorbea de un sigur ip, un singur cont pe locuinta, chestii de genul.Eu sunt absolut convinsa ca nu mai joaca nimeni din locuinta mea, esti imposibil. Ma consider total nedreptatita si sincer nu inteleg de ce am mai fost lasata sa joc cu fondurile bonus daca ei au considerat din secunda 1 ca am facut nu stiu ce incalcare de regulmament. Aveam o sansa sa termin rulajul profitabila fiind, insa in final am pierdut banii reali depusi si am ramas cu contul pe 0, avand niste explicatii extrem de vagi cand am intrebat ce s-a intamplat si de ce fondurile mele au disparut.Cam asta mi s-a spus in mare si sincer habar nu am cum Dumnezeu gresesc ca am facut un cont unde, dupa cunostinta mea (certitudine as putea spune) nu joaca nimeni la niciun tip de pariuri. Deci sunt in stare sa merg pana in panzele albe demonstrandu-mi nevinovatia.  Am nevoie de ajutorul dumneavostra, multumesc anticipat ! (Arina Mihaela)
Recenzii
Puncte forte:
Nu voi injura cum fac altii.O sa fiu foarte sincera. Ca si clienta noua la aceasta casa tot ce am apucat sa vad este modul in care se fac depunerile, pariurile. SIncer imi place cum e organizata platforma lor, cam atat, continui la negative.
Puncte slabe:
Experienta mea e in felul urmator. Am facut contul, am verificat depus 500, am primit 250 bonus. Am plasat cei 500, am pierdut pariul. Am plasat cei 250, am castigat. Am mai plasat inca doua pariuri din fonduri bonus , unul pierdut, unul castigat. Din 250 ron bonus, am ajuns undeva la 1000 RON. Si in mod normal trebuia sa ajung pe la 1800 insa.. din senin am vazut ca nu mai pot accesa sectiunea sport si live. La scurt timp am primit un email care ma informa ca, conform t&c accsesul meu la bonusuri a fost restrictionat. Am scris la suport, am fost asigurata ca acest lucru l-au cinstit, la modul ca sa am incredere ca stiu ei ce fac. Am scris la email si am primit niste texte din t&c insa cu toata sinceritatea nu ma incadrez nicaieri. Nu stiu sa mai joace cineva de pe internetul unde sunt stiu pe nimeni cu cont din familie, efectiv nu inteleg de ce s-a intamplat aceasta situatie.
Este extrem de frustrant pentru ca daca faceam ceva gresit, acceptam decizia si o asa am pierdut 500 ron bani real, parea ca am ceva sanse sa termin rulajul pe profit si ghici ce? am fost restrictionata din a folosi fondurile bonus. Si uite asa au disparut 1800 RON din balanta mea, fonduri bonus insa rulajul era aproape de final. Vin si eu sa intreb ca o naiva si incepatoare in lumea asta: De ce nu se taie bonusul imediat cum intri pe platforma? De ce te lasa sa joci si daca castigi primesti acel email in care esti instiintata ca ti se iau fondurile bonus pur si simplu? Nu este deloc corect in exista vreo varianta de a repara aceasta chestie, as aprecia enorm ajutorul cuiva de aici! Va multumesc anticipat!

arinamihaela

Pariaza la
Copy the token