GeorgeRobert
Bloguri
Comentarii
Feedback1
Reclamatii1
Despre mine

Bloguri

Nicio postare deocamdata
Comentarii
Nicio postare deocamdata
Reclamatii

Cont inchis fraudulos

Se analizeaza
Buna ziua, Intre si am avut un castig la sloturi de 63000 lei. Am trimis toate documentele suplimentare cerute, pe “live-chat” mi s-a comunicat ca toate par sa fie in regula, in sectiunea “Documente” aparea mesajul “Totul este in regula”.  In data de am primit mesajul “CONT INCHIS”. Dupa discutiile avute cu telefonic cu operatorii de la Winner mi s-a asus la cunostinta ca aceasta decizie a fost luata din cauza unei “asociere de conturi”. Mentionez ca nu mi-a fost adusa la cunostinta vreo dovada clara. Consider ca aceasta actiune a fost una abuziva si rog rezolvarea situatieiVoi face petitii la ONJN, ANPC si OPC dupa care voi actiona si in judecata in penal pentru ca asta se numeste HOTIE. 
Recenzii
Puncte forte:
Acest feedback a fost transferat de catre administrator din sectiunea de Reclamatii. Nu au fost aspecte pozitive mentionate de catre utilizator
Puncte slabe:
Buna ziua, 

Intre si am avut un castig la sloturi de 63000 lei. Am trimis toate documentele suplimentare cerute, pe “live-chat” mi s-a comunicat ca toate par sa fie in regula, in sectiunea “Documente” aparea mesajul “Totul este in regula”.  In data de am primit mesajul “CONT INCHIS”. 

Dupa discutiile avute cu telefonic cu operatorii de la Winner mi s-a asus la cunostinta ca aceasta decizie a fost luata din cauza unei “asociere de conturi”. 

Mentionez ca nu mi-a fost adusa la cunostinta vreo dovada clara. 

Consider ca aceasta actiune a fost una abuziva si rog rezolvarea situatiei

Voi face petitii la ONJN, ANPC si OPC dupa care voi actiona si in judecata in penal pentru ca asta se numeste HOTIE. 

GeorgeRobert

Pariaza la
Copy the token