IonutSorin98
Bloguri
Comentarii
Feedback1
Reclamatii1
Despre mine

Bloguri

Nicio postare deocamdata
Comentarii
Nicio postare deocamdata
Reclamatii

Cont blocat !!

Se analizeaza
Buna ziua , am depus in contul de jucator prin metoda de plata paysafe card al unui prieten . Am castigat suma de 4600 lei si la incercarea retragerii am primit mail ca trebuie sa fac verificari suplimentare Mi-au solicitat o declaratie a prietenului care mi-a dat voie sa ii folosesc contul paysafe , o poza cl , o poza cl plus selfie si poza cont paysafe folosit cu adresa de mail si tranzactiile . Dupa care am primit mail ca este pre-aprobat dar mai lipseste un extras de cont al cardului meu in care sa reiasa o minima tranzactie catre ei, am incarcat si acel document dupa care am primit mail ca mi-e blocat contul. S-a solicitat si poze cu cardul prietenului pentru ca am facut o depunere si de pe acel card , desi nu a fost in ziua castigului si aveam aprobarea lui pentru folosire, asta domonstrand prin declaratia ceruta cu contul paysafe si pozele cl plus cl selfie ale lui !
Recenzii
Puncte forte:
Puncte slabe:
S-a blocat contul de jucator la retragerea sumei de 4600 lei pe motiv va am depus de pe un card care nu imi apartine , desi am primit aprobarea persoanei respective si am dovedit prin cl , selfie plus cl si declaratie pe proprie raspundere !!
La depunere nu ii intereseaza de unde provin banii , pur si simplu poti depune de pe orice card dar daca e vorba de retragere a unei sume mai mari , surpriza ! De folosesc de toate clauzele abuzive pentru a te impiedica sa retragi sumele

IonutSorin98

Pariaza la
Copy the token