Sever56
Bloguri
Comentarii7
Feedback1
Reclamatii2
Despre mine

Bloguri

Nicio postare deocamdata
Comentarii
Stanleybet mi-a anulat castigul si mi-au închis contul
Buna ziua. Mulțumesc pentru raspuns.
Am verificat regulamentul inainte si din regulament reiese faptul ca daca suma de bani este depusa de pe o metoda de plata ce este pe numele unui membru de familie(ca si in cazul meu), castigurile se anuleaza si se returneaza suma de bani depusa de pe acea metoda de plata.
Insa suma de bani mie mi-a fost ,,confiscata" nu returnata, fara sa-mi spuna motivul clar pentru ca din mesajele lor reiese ca motivul este confidential.
Deci noi am avut un ,,contract" impreuna, ei au luat decizia de a-l ,,rupe" fara a respecta clauzele contractuale si fara a informa in mod corect.
Mai mult, nu au sunat si nu au facut verificari suplimentare in ceea ce acuza ei, fara a da dreptul la aparare.
5 mai 2023
Stanleybet mi-a anulat castigul si mi-au închis contul
Buna ziua, mai dureaza analizarea sesizarii mele?
4 mai 2023
Închidere cont
Buna seara. S-a nai rezolvat ceva?
2 mai 2023
Cont inchis și bani anulati
Buna seara. S-a mai rezolvat ceva?
2 mai 2023
Retragere problema
Buna seara. Cum s-a rezolvat cazul?
2 mai 2023
Cont restricționat Stanleybet
Buna seara. Cum s-a rezolvat cazul?
2 mai 2023
Reclamatii
La data de 28/29.04.2023, mi-am facut un cont la stanleybet, icazie cu care am depus suma de 2000 de lei, prin mai multe tranzactii. In urma depunerilor am castigat suma de 2266 lei. Sumele depuse au fost de pe cardul fiului meu,cu acordul sau, eu nedetinand un card. Dupa ce mi-au fost solicitate, foto cu cardul de pe care am sepus, poza selfie cu buletinul, extraas de cont si factura de utilitati, mi-au inchis contul si mi-au confiscat suma de bani considerand ca este prejudiciu, lentru ca am incalcat articolul 8 din regulament. In cel mai rau caz, potrivit regulamentului la sectiunea ,,UTILIZAREA UNEI METODE DE PLATĂ CARE APARȚINE UNUI MEMBRU AL FAMILIEI CU PERMISIUNEA ACESTUIATrebuie sa faci depuneri in contul online cu scop unic de a plasa pariuri in nume personal si pe contul propriu. In consecinta, pentru a realiza o depunere prin utilizarea de Card de Debit, Card de Credit sau Servicii de Plata Online, numele de pe card sau serviciu de plata trebuie sa fie acelasi cu numele Contului. Avem dreptul de a suspenda sau inchide contul in cazul in care avem dovezi clare privind realizarea depunerilor fara nicio intentie de a plasa pariuri sau daca ai utilizat Carduri sau Servicii de Plata Online care au un nume diferit fata de detinatorul inregistrat al contului. Castigurile obtinute prin participarea la joc din astfel de fonduri vor fi confiscate iar Megabet International va returna fondurile depozitate de catre dumneavoastra dupa ce cerintele de diligenta cuvenite, prevazute in sectiunea 23 din Termeni si conditii de utilizare a platformei de jocuri de noroc la distanta ale Megabet International, au fost indeplinite intocmai."Mai mult, studiind mai multe sesizari ale altor persoane in mediul online, am observat aceiasi situatie ca a mea, doar ca cei de la Stanleybet, le-au inapoiat banii depusi si le-au anulat castigurile.Nu este normal ca regulamentul sa-l aplice preferential si doar in favoarea lor.Oricum am inaintat o sesizare catre ONJN si sunt foarte curios cum va fi solutionata
La data de 28/29.04.2023, mi-am facut un cont la stanleybet, icazie cu care am depus suma de 2000 de lei, prin mai multe tranzactii. In urma depunerilor am castigat suma de 2260 lei. Sumele depuse au fost de pe cardul fiului meu,cu acordul sau, eu nedetinand un card. Dupa ce mi-au fost solicitate, foto cu cardul de pe care am sepus, poza selfie cu buletinul, extraas de cont si factura de utilitati, mi-au inchis contul si mi-au confiscat suma de bani considerand ca este prejudiciu, lentru ca am incalcat articolul 8 din regulament. In cel mai rau caz, conform art. 6 din regulament sumele de bani depusi de pe o alta metoda de plata ce nu aparyine titularului se returneaza.
Recenzii
Puncte forte:
Puncte slabe:
La data de 28/, mi-am facut un cont la stanleybet, icazie cu care am depus suma de 2000 de lei, prin mai multe tranzactii. In urma depunerilor am castigat suma de 2266 lei. Sumele depuse au fost de pe cardul fiului meu,cu acordul sau, eu nedetinand un card. Dupa ce mi-au fost solicitate, foto cu cardul de pe care am sepus, poza selfie cu buletinul, extraas de cont si factura de utilitati, mi-au inchis contul si mi-au confiscat suma de bani considerand ca este prejudiciu, lentru ca am incalcat articolul 8 din regulament. In cel mai rau caz, potrivit regulamentului la sectiunea 

,,UTILIZAREA UNEI METODE DE PLATĂ CARE APARȚINE UNUI MEMBRU AL FAMILIEI CU PERMISIUNEA ACESTUIA

Trebuie sa faci depuneri in contul online cu scop unic de a plasa pariuri in nume personal si pe contul propriu. In consecinta, pentru a realiza o depunere prin utilizarea de Card de Debit, Card de Credit sau Servicii de Plata Online, numele de pe card sau serviciu de plata trebuie sa fie acelasi cu numele Contului. Avem dreptul de a suspenda sau inchide contul in cazul in care avem dovezi clare privind realizarea depunerilor fara nicio intentie de a plasa pariuri sau daca ai utilizat Carduri sau Servicii de Plata Online care au un nume diferit fata de detinatorul inregistrat al contului. Castigurile obtinute prin participarea la joc din astfel de fonduri vor fi confiscate iar Megabet International va returna fondurile depozitate de catre dumneavoastra dupa ce cerintele de diligenta cuvenite, prevazute in sectiunea 23 din Termeni si conditii de utilizare a platformei de jocuri de noroc la distanta ale Megabet International, au fost indeplinite intocmai."

Mai mult, studiind mai multe sesizari ale altor persoane in mediul online, am observat aceiasi situatie ca a mea, doar ca cei de la Stanleybet, le-au inapoiat banii depusi si le-au anulat este normal ca regulamentul sa-l aplice preferential si doar in favoarea lor.

Oricum am inaintat o sesizare catre ONJN si sunt foarte curios cum va fi solutionata

Sever56

Pariaza la
Copy the token