Cristian223
Bloguri
Comentarii
Feedback1
Despre mine

Bloguri

Nicio postare deocamdata
Comentarii
Nicio postare deocamdata
Recenzii
Puncte forte:
nimic pozitiv de zis
Puncte slabe:
Am jucat la gunoaiele astea de la Casa Pariurilor atat online cat si in agentie. Nu mi-au dat nici asa-zisul "bonus de bun venit" pe motiv ca nu bifasem nu stiu ce chestie cand am jucat la ei pe site, o vrajeala de 2 lei. Dupa ce castigasem online 1000 lei prin a investi doar 100 lei, am incercat sa imi retrag banii pe card. Atunci a inceput adevarata "distractie". Mi-au cerut de vreo doua ori sa le urc selfie-uri si poza cu buletinul. Asteptam zile intregi sa mi se aprobe pozele ca sa pot sa imi retrag si eu banii. Am sunat la ei de vreo 5 ori, aceaasi vrajeala mi-o ziceau ca au multe de facut si ca dureaza mai mult. DUPA MAI BINE DE O SAPTAMANA DE INCERCARI SI NERVI am reusit sa imi retrag acei 1000 lei pe card, in sfarsit. De atunci am zis ca nu mai joc in viata mea online, cel putin nu la Casa Pariurilor. 
Ma duc sa joc la aceeasi mizerie de casa in agentie, sperand in naivitatea mea ca o sa fie mai bine. Am castigat 100 lei cu 10 lei miza jucand intr-o agentie Casa Pariurilor din Focsani (prima data cand am tangenta cu Casa Pariurilor dupa ce patisem ce am povestit mai sus).  Dau sa imi retrag castigul dintr-o agentie din Marasesti, o localitate aflata la 20km de Focsani. Sunasem inainte la relatii clienti sa intreb daca pot sa retrag castigul si din alta localitate decat aia in care am jucat, mi-au zis ca da. Deci ma duc sa retrag banii, individa de acolo imi baga biletul castigator in calculator, il scaneaza si imi zice senin "scuza-ma, dar biletul asta e platit deja." Eu raman incremenit, zic cum sa fie platit cand eu nu am primit niciun ban? Si mai presus de asta, cum mama naibii sa fie platit DACA EU AM VENIT CU EL IN MANA? ADICA NU RAMANEA LA AGENTIE BILETUL DACA AS FI SCOS CASTIGUL DEJA?? :)))) Ea zice ca asa ii arata ei in calculator, ca e platit. Eu insist ca nu aveam cum sa scot vreun ban pe el. Ea pune mana pe telefon si suna pe vreo superioara de-a ei, sta 5 minute in telefon sa se justifice aleia ca ei ii aparea altfel in calculator. Stateau si vreo 3 oameni la coada dupa mine si ea sta minute bune sa se justifice la telefon ca e proasta, deja imi cedau nervii. Imi da castigul cei 100 lei in cele din urma, isi cere scuze si insista ca ea vedea altfel in PC. ii zic ca la ei mereu sunt probleme cand vreau sa retrag, le zic ca nu mai joc in viata mea la ei si ies pe usa. Ca sa nu mai spun ca nici nu stia sa se adreseze, eu ii vorbisem cu apelativul "doamna" initial, ea ma lua cu "baiatu'" in conditiile in care am 31 de ani si ultima daca cand mai intrasem acolo a fost cu 2 ani in urma. Nici macar nu ne cunosteam. 
In concluzie, Casa Pariurlor e o agentie de hoti ordinari si de borfasi si sunt extrem de scarbit de orice interactiune avuta cu ei.

Cristian223

Copy the token