DELETED_63e3371f43d74
Bloguri
Comentarii
Feedback1
Despre mine

Bloguri

Nicio postare deocamdata
Comentarii
Nicio postare deocamdata
Recenzii
Puncte forte:
Aplicațiile funcționează bine și poți plasa foarte repede pariuri 
Puncte slabe:
Sunt un parior vechi am contul de 4 ani și ceva in care in primi 3 ani au fost doar pierderi (depuneri fara nici măcar o retragere ) :( aprox 18000 euro.
Anul trecut nu a fost așa tragic am mai avut și retrageri dar mici maxim 1500 lei per total o gaura de 22000 de lei în care am avut de 2 ori problema cu refuzul retrageri dar care sa rezolvat in 24 de ore.
Anul acesta am inceput cu o depunere de 4000 de lei că niciodată am reușit să fac aprox 80000 de lei am reușit să fac din câteva retrageri aprox 24000 de lei se pare că un norocos fata de alte cazuri.
După care am ajuns la problema generala refuzul retrageri pe aceleași motive lipsa extras de cont,lipsa selfie cu buletinul....și restul mizerilor care evident sunt trimise că argumente.Clar că aceste argumente nu au nici o nici o bază atunci când ai un jucător de 4 ani și ai acceptat nenumărate depuneri și culmea și retrageri in ziua in care ai refuzat retragerea ceea ce este sigur că aceasta este politica companiei de a nu face plati.
Deci dacă vreți să vă pierdeți bani aici e locul ideal, sa nu sperați că poate într-o o zi o să reușiți să vă scoateți toate pierderile și poate un profit că atunci vi se va refuza plata :) .

Utilizatorul este blocat

DELETED_63e3371f43d74

Copy the token