Stegarusdad
Bloguri
Comentarii3
Feedback1
Reclamatii1
Despre mine

Bloguri

Nicio postare deocamdata
Comentarii
Retragere aprobata dar fara transfer fonduri
Update: banii in cont. Cred ca pana la urma banca cu care am colaborat a creat problemele. Raman sa joc la mozzart.
1 august 2021
Retragere aprobata dar fara transfer fonduri
Update: mi--au redat dreptul de retragere. Am re-efectuat plata. Sper sa functioneze de data asta. Se pare ca motivul ar fi fost o eroare tehnica la portofelul on-line. Revin cu update.
31 iulie 2021
Retragere aprobata dar fara transfer fonduri
Vin cu un update. Astazi, dupa 4 zile de asteptare, mi-au dat mail sa imi spuna ca retragerea nu a fost cu succes, desi in primul mail mi-au confirmat ca a fost facuta cu succes. Nu mi-au dat niciun moriv, si au si blocat dreptul meu la retragere.
Va spun din suflet sa evitati mozzart. Voi merge la ONJN cu reclamatie.
31 iulie 2021
Reclamatii
Salut, Ma vad nevoit sa imi fac cunoscita problema. Am o retragere aprobata pe site-ul mozzartbet pe care joc de cateva luni. Problema este ca desi am confirmarile lor pe cont si pe mail cum ca retragerea a fost aprobata, contul meu bancar nu vede incasarea de 3 zile lucratoare. Sunt mereu "pasat" de la un departament la altul si mereu in asteptare. Celelalte retrageri avute, sume de cateva sute de lei, au fost procesate cu succes si banii au ajuns in cont in urmatoarea zi lucratoare. Acum, retragerea este de cateva mii lei si de-odata avem probleme. Ce probleme? Nu stiu, nu imi ofera nimeni raspuns. Ce pot face pe cale legala sa imi recuperez fondurile? P.s. recomand tuturor sa evite acest operator. Multumesc pt suport,
Recenzii
Puncte forte:
Nu iese din ecran cineva care sa te impuste
Puncte slabe:
Tot. Design neplacut, aplicatie greu de inteles si folosit, lipsa support chat, evenimente putine pt pariere si tip pariuri pe masura, intarzieri grosolane la retrageri, butoane ce nu pot fi folosite desi le arata pe site.

Stegarusdad

Pariaza la
Copy the token