VisionAlex
Bloguri
Comentarii
Feedback2
Despre mine

Bloguri

Nicio postare deocamdata
Comentarii
Nicio postare deocamdata
Recenzii
Puncte forte:
Acest feedback a fost transferat de catre administrator din sectiunea de Reclamatii. Nu au fost aspecte pozitive mentionate de catre utilizator
Puncte slabe:
Am participat la un concurs de slots la superbet am câștigat primul loc dupa ce am jucat enorm de mult. Trebuia sa primesc un premiu de 900 de ron. Intru in fiecare zi sa verific nimic. Intru la support intreb , imo zice ca nu s au acordat premiile. Asta a fost dupa 2 zile. Intru in fiecare zi sa verific daca am primit, trece o săptămână , le scriu din nou, imi spun sa le trimit screenshot cu promoția, in conditiile in care dispăruse de pe site de o săptămână. Găsesc pe email vechea promoție , le trimit , imi zice sa le trimit screenshot cum ca am câștigat. Deci la superbet trebuie făcute probe ca la poliție daca vrei sa iti recuperezi vreun ban. Le trimit tran ul cu conversația anterioară si dupa inca o zi îmi trimit raspuns cum ca nu am acceptat bonusul si ca a expirat. Incredibil, nu recomand nimănui să joace la aceasta casă. Minciună după minciună, se poate verifica oricând ca am intrat in ziua când a fost creditat, că dovada si chat ul salvat in ziua creditării.
Clar Superbet este una dintre cele mai proaste case de pariuri din Romania. Relația cu clienții este una sub orice critică. Atenție mare cu ei sa nu fiți furați va mine.
Puncte forte:
Puncte slabe:
Nu mi au acordat 900 de ron câștigați la un turneu slot. Serviciu cu clienți groaznic.


Copy the token