Claudiu9564
Bloguri
Comentarii7
Despre mine
Bloguri
Nicio postare deocamdata
Comentarii
Incotro, Real? Ponturile zilei
Am tot cautat ceva de care sa ma leg, sa te contrazic in vreun fel, dar nu am ce sa comentez la un asemenea articol! Foarte bine, Rhobar, tine-te de treabă!
4 martie 2017
Pariul zilei (25.02)
Avand in vedere diferenta de doar 2 puncte dintre Watford si West Ham, meciul se preconizeaza a fi unul foarte interesant si bineinteles, cu multe goluri!
Cel de-al doilea meci din Premier League, confruntarea dintre Hull si Burnley, va fi la fel de interesanta datorita nevoi disperate de puncte a gazdelor. Acestea fiind spune, ponturile sunt foarte bune, o cota de 3.57 care are sanse foarte mari de reusita! Felicitari!
25 februarie 2017
Pariul zilei (23.02)
Bravo. Probabilitatea ca ponturile tale sa fie validate tinde la 1!
23 februarie 2017
Fotbalisti de aur pentru "Gheata de Aur"
Articolul imi place, este foarte bine structurat si puncteaza acolo unde trebue...insa ii lipseste ceva, ai uitat pe cineva care se bate pentru Gheata de Aur...Nicklas iti spune ceva? haha
20 februarie 2017
Pariul zilei (17.02)
Tinand cont de sezonul incredibil de care da dovada AS Monaco, primul pont e 90% sigur...in schimb, chiar daca Porto intalneste o echipa net inferioara, pontul mi se pare putin riscant!
P.S. Un articol foarte bun!
17 februarie 2017
Pariul zilei (15.02) - Champions League
O analiza buna, ai punctat tot ce trebuia. Despre primul meci nu sunt foarte multe de spus din punctul meu de vedere, Napoli este o victima sigura. In cel de-al doilea meci, Arsenal ar parea sa fie la fel, o victima sigura, insa am incredere in Wenger si echipa sa si cred ca au capatat experienta in urma multiplelor intalniri cu Bayern din trecut. Arsenal ne-a demonstrat si in grupe cu PSG ca se poate, deci...de ce nu si cu Bayern? :)
Ponturi: fara ponturi
15 februarie 2017
Zi de Champions League
Incredibila analiza, foarte detaliata si pe intelesul tuturor celor care n-au votat cu PSD. Faci o treaba minunata omule! GG!
14 februarie 2017