Top aplicatii mobile pentru pariuri

Casele de pariuri online din Romania s-au conformat cerintei publicului din ultimii ani. Pariurile online capata amploare pe zi ce trece, un lucru perfect normal. Comoditatea reprezinta principalul criteriu pentru care pariorii aleg sa treaca de la offline la online. De ce sa nu scutesti drumul catre agentie si sa nu pariezi chiar de pe canapea sau de la terasa cu prietenii?

Pariurile live sunt un alt criteriu pentru care din ce in ce mai multi clienti aleg sa utilizeze aplicatii mobile pentru pariuri. Fie ca esti utilizator de Android sau de iOS, operatorii online iti pun la dispozitie cele mai bune aplicatii pe Google Play, respectiv App Store. Daca esti inca nehotarat la ce casa online sa joci, Legalbet ti-a pregatit un top aplicatii mobile pentru pariuri.

Betano

Betano reprezinta una dintre cele mai populare alegeri printre pariori. Platforma mobila este usor de utilizat, iar tema dark este placuta ochiului. Bonusul de pana la 500 RON la prima depunere este si el foarte atractiv. 

Fortuna

Fortuna ofera o aplicatie de pariuri mobila pentru iOS si Android. Cu ajutorul acesteia poti accesa servicii de live streaming, pariuri live sau peste 200 de cote pentru evenimentele importante. De-a lungul unui an, cu ajutorul acestei aplicatii poti vedea live peste 200.000 de evenimente. 

Superbet

Casa de pariuri Superbet este un alt nume popular printre amatorii jocurilor de noroc din Romania. Printre cele mai importante functii ale aplicatiei de mobil Superbet se numara notificarile instant, statisticile inainte de evenimente si transmisiunile live. De altfel, aplicatia Superbet este conceputa pentru a-i ajuta si pe cei care prefera inca varianta offline. Cu ajutorul Superbet App pariorii pot scana biletele in agentie. 

Unibet

Nu mai putin de 10.000 de evenimente sunt transmise live de aplicatia Unibet in fiecare an. Bonusul de bun-venit sau notificarile instant sunt alte motive pentru care sa optezi pentru aceasta aplicatie. 

Betfair

Aplicatia de mobil Betfair este printre cele mai bine optimizate si are o caracteristica aparte – betting exchange. Vorbim de singura aplicatie de pariuri din Romania ce ofera optiunile back si lay. 

Alti operatori online licentiati in Romania ce ofera aplicatii mobile pentru iOS si Android sunt:

  • Publicwin
  • Maxbet
  • 888
  • Winmasters
  • Netbet

In concluzie, astfel de aplicatii mobile vin in ajutorul pariorilor prin fluidizarea activitatii. Prin transmisiuni live, pariuri live sau functia Cash Out online-ul continua sa atraga din ce in ce mai multi clienti. 

Postat de:

NicPopescu
NicPopescu
Managerul siteului
Copy the token