Ce este Paysafecard si cum se foloseste la pariuri

In mod cert, ca parior si nu numai ai auzit macar o data termenul de Paysafe. Ei bine, Paysafe reprezinta o metoda prin care poti depune bani la agentiile de pariuri de pe teritoriul Romaniei. Vorbim despre un serviciu ce opereaza in prezent in peste 40 de tari. 

Ce este Paysafe?

Paysafe-ul se achizitioneaza in functie de valoarea depunerii pe care o vei efectua. Acesta este reprezentat de o insiruire de 16 cifre pe care o vei introduce la operatorul online de pariuri dorit. Inainte de a cumpara un Paysafe, acceseaza lista caselor de pariuri pentru a vedea care sunt valorile minime ale depunerilor. 

In momentul in care ai achizitionat un cod Paysafe, trebuie sa intri pe platforma paysafecard.com/ro. si sa inregistrezi un nou cont. Dupa confirmarea datelor de indentificare a userului si a parolei, vei accesa un link pe care il primesti pe email. Cu ajutorul acestei platforme iti poti vedea oricand situatia contului si suma de bani disponibila. 

Cum depun bani prin Paysafecard?

Atunci cand ai deschis un cont si ti-ai confirmat identitatea la un operator online ce accepta depuneri prin Paysafecard (ex: Betano) trebuie doar sa accesezi sectiunea depuneri. Acolo vei selecta fereastra ce indica metoda Paysafe, vei introduce valoarea dorita si te vei loga cu userul si parola ta. In urma verificarii in doi pasi (fie cod qr, fie un cod trimis prin sms) vei putea introduce cele 16 cifre ale codului tau Paysafe. Banii vor fi creditati instant in contul tau Betano

De unde poti cumpara un Paysafecard?

Fiind o metoda din ce in ce mai mult utilizata, aceasta prezinta mai multe ramificatii. Evident, cea mai simpla metoda este aceea de a achizitiona online chiar de pe site-ul furnizorului. In cazul in care preferi varianta online, ai la dispozitie mai multe puncte de distributie. In meniul „cumparare Paysafecard” de pe site-ul oficial, gasesti lista magazinelor oficiale. 

Alte terminale si locatii de unde poti achizitiona codul Paysafe: 

  • Zebrapay
  • Kiwi 
  • Epay
  • Magazine Penny Market
  • Posta Romana
  • EPin
  • Etc.

Exista chiar si o aplicatie de mobil disponibila pe iOS si Android. Cu ajutorul unui cod QR, prin functia Scan2Pay poti efectua plati instant si in siguranta. 

In concluzie, Paysafe reprezinta o alta modalitate moderna de a depune la casele de pariuri online cu ajutorul careia poti economisi timp pierdut prin intermediul clasicei metode de depunere bancara. 

Postat de:

NicPopescu
NicPopescu
Managerul siteului
Copy the token