Recenzia casei de pariuri TotalBet

In lumea pariurilor offline, TotalBet este un nume destul de cunoscut, mai ales in orasele mici si in zona rurala a tarii noastre.

Pe site-ul tbet.ro, sectiunea „Agentii” este in lucru in acest moment, asa cum mi-a confirmat si un operator call center. In aceste conditii, pot sa va ofer doar date de la sfarsitul anului 2018, conform carora in tara existau peste 1900 de agentii TotalBet, pozitionate cu precadere in barurile din sate, comune si micile orase ale tarii.

Societatea detinatoare a licentei de functionare este SC PARI BET TOTAL SRL, cu sediul in Pitesti, judetul Arges. Activitatea TotalBet se desfasoara conform Licentei de organizare de jocuri de noroc, corespunzatoare deciziei nr. 2885 din 21.12.2018 a O.N.J.N.

Acesta strategie de exploatare a zonelor mai putin accesibile marilor operatori de pariuri offline pare a fi inspirata si profitabila. Se poate presupune ca educatia parioristica a celor ce pariaza in baruri este la un nivel mai scazut, iar daca pariurile sunt plasate dupa o cinzeaca sau doua, e posibil ca luciditatea pariorilor sa nu fie chiar la cote maxime.

Iar de aici, profitul casei de pariuri poate veni zilnic, constant, chiar daca putin cate putin. 

Dasa lasam presupunerile si sa vedem ce ne ofera casa de pariuri Total Bet.  

Aplicatia si interfata TotalBet

Interfata site-ului TotalBet este simpla, deductiva si destul de prietenoasa. De altfel, sunt putine pagini de derulat si anume: „Acasa”, „Pariuri sportive”, „Loto”, „Bila magica”, „Rezultate” si „Promotii”. 

La sectiunea ”Pariuri sportive” oferta parioristica este categorisita pe zile. Despre optiunea ”Verificare bilet Total Bet” voi vorbi mai jos

TotalBet – oferta de pariuri

Oferta parioristica de la TotalBet nu este foarte generoasa. La dat si ora la care scriu acest articol am regasit opt sporturi in oferta: fotbal, tenis, baschet, handbal, hochei, volei, polo si snooker. 

Sunt destul de putine sporturi in oferta, intr-adevar, dar cel mai important intr-o agentie de pariuri offline este fotbalul.

Oferta pentru pariuri  TotalBet fotbal nu este chiar de lepadat, am intalnit niste optiuni chiar interesante si destul de rar intalnite la alte case de pariuri, precum „total de offside-uri in meci” sau „penalty si cartonas rosu in meci”.

Pe langa optiunile consacrate de pariere, de tipul 1,x,2 , sansa dubla sau total goluri, avem la dispozitie si pariuri pe cornere si pe cartonase, pe intervale de timp in care se marcheaza goluri sau chiar „combo bet” unde putem paria pe multiple combinatii de pariuri pe acelasi meci, precum „ 1 si 0-3 goluri” sau „ 2 si cel putin doua goluri in prima repriza”.

Miza minima pentru pariere este de doar 1 leu, ceea ce face din Total Bet o casa de pariuri foarte populara.

TotalBet bonusuri

Bonusul TotalBet are, cumva firesc, denumirea de Total Bonus si se acorda pentru biletele ce contin intre 5 si 20 de evenimente sportive. 

Conditia de acordare a bonusului esta ca  meciurile de pe bilet sa aiba cota minima de 1.25.

La TotalBet avem parte si de promotiile „cota magica” si „extra magic”, similare cu „super cota” si „super extra” de la casa de pariuri Superbet. Acestea sunt cote mai valoroase pentru pariori, la care marja de profit a casei de pariuri este mai mica. 

„Cota magica” se  poate combina cu orice alt meci, cu exceptia meciului de baza. Se pot juca pe bilet mai multe cote magice, dar oferta de astfel de cote nu este foarte bogata. 

Pe un bilet pot fi jucate minim 5 meciuri („extra magic” + alte 4 meciuri minim) ; de asemenea, cota „extra magic” nu poate fi combinata cu meciul de baza, dar poate fi combinata cu meciuri de la „cota magica”.  

TotalBet verificare bilet

Desi vorbim despre o agentie offline, biletele jucate la TotalBet se pot verifica si online, printr-o modalitate facila, pe site-ul casei de pariuri.

Codul unic al biletului se introduce in campul special denumit “Verificare bilet” de pe prima pagina a site-ului si aflam imediat statusul biletului, “castigator” sau “necastigator”.

Verificare bilet Total Bet

Modalitati de contact TotalBet

Singura modalitate de contact valabila in acest moment este cea de call-center, cu trei numere de telefon valabile. 

Cred ca a picat intr-un moment nepotrivit dorinta mea de a scrie despre TotalBet, pentru ca sectiunea de pe site denumita „Agentii” era neoperativa, ca si alte sectiuni ale site-ului, asa cum am mai spus.   Promisiunea obtinuta de la una dintre operatoarele call center de a fi pus in legatura cu cineva din conducere ce mi-ar fi putut oferi informatii despre numarul de agentii si dispunerea lor geografica, a ramas, in cele din urma, neonorata. 

E clar ca am imbatranit iar sarmul meu, odinioara irezistibil, nu mai este valabil nici macar la casele de pariuri offline.

Corolar

„Total Bet pariuri sportive” ramane un concept de agentie de pariuri offline, ce prinde cu precadere in zonele rurale, acolo unde pretentiile privind atractivitatea locatiei si nici a ofertei de pariere nu sunt foarte ridicate.

Viitorul pariurilor este legat indisolubil de avantul tehnologiei, astfel incat pariurile online vor lua din ce in ce mai multa amploare chiar si in zonele mai indepartate de marile orase.

Pentru a descoperi oferta completa de pariuri online disponibila pe piata in acest moment, noi va oferim recenzii pentru toate casele de pariuri licentiate din Romania. Acest lucru vă va ajuta sa va decideti, in cunostinta de cauza, care este casa de pariuri cea mai potrivita pentru strategia voastra de pariere. Fara doar si poate, se pot obtine rezultate mai bune la pariuri, daca avem la dispozitie mai multe optiuni de pariuri si cote mai valoroase. 

Intr-un top personal, subiectiv, casele de pariuri cu cea mai atractiva oferta in mediul online sunt Betano si Unibet. Sunt variante demne de luat in seama atunci cand doriti sa optati pentru o casa de pariuri online cu adevarat profesionista.

Copy the token