Primul pariu la Maxbet

Maxbet este un operator de jocuri de noroc la distanță care a obținut dreptul provizoriu de organizare și exploatare de jocuri de noroc online prin Decizia nr 3501 emisă de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc, la data de 23.12.2015.

Pasul 1: Inregistrarea contului

Pentru creare cont, de pe pagina principala a site-ului da-ti click pe butonul "Inregistreaza-te acum!" situat in partea centrala sus.

Formularul de inregistrare contine 3 pasi, conform imaginilor de mai jos. Vi se solicita informatii precum nume, prenume, nationalitate, moneda contului, CNP, adresa de email, numar de telefon, adresa de resedinta, nume de utilizator si parola.

Este necesar sa folositi numai date reale la deschidere cont. Ulterior, vi se vor solicita documente pentru verificarea identitatii si a adresei, pe care daca nu le veti oferi, nu va veti putea folosi contul de pariuri si in final contul va va fi inchis.

Pasul 2: Verificarea contului

Conform legii in vigoare, pentru orice cont nou verificarea trebuie efectuata in maxim 30 de zile de la inregistrare. In caz contrar, contul va fi inchis si fondurile vor fi virate la bugetul de stat (detalii aici). 

Vi se vor solicita documente standard pentru verificare cont: copie sau poza cu cartea de identitate si dovada adresei.

Pentru a incarca documentele de verificare trebuie sa dati click pe numele dvs de utilizator si apoi sa incarcati documentele in sectiunea "Verificare".

casa de pariuri online maxbet

Verificarea contului este obligatorie, la toate casele de pariuri online. Inainte de a va verifica contul nu veti putea face nicio retragere.

Pasul 3: Alimentarea cu bani a contului de pariuri

Pentru a face o depunere dati click pe contul dvs si accesati sectiunea "Depunere".

Suma maxima pe care o puteti depune in cont inainte de a face verificarea este de 900 RON, dar va recomandam sa va verificati contul inca de la inceput, pentru ca oricum vi se vor solicita documentele de verificare ulterior, cand veti cere prima retragere. 

La Maxbet puteti face o depunere in contul dvs de pariuri prin intermediul cardului bancar, Skrill, Neteller, Paysafecard si transfer bancar.

casa de pariuri online Maxbet

Depunere minima Maxbet: 10 RON, indiferent de metoda de plata aleasa. Nu se percepe nicio taxa la depunere.

Afla care este depunerea minima la toate casele de pariuri legale din Romania!

Pasul 4: Plasarea primului pariu

In partea din stanga a site-ului puteti accesa sportul si competitia pe care doriti sa pariati. Sunt disponibile si linkurile rapide pentru a avea mereu la indemana cele mai accesate sectiuni.

Este disponibila si optiunea de pariu rapid - pentru a activa aceasta optiune trebuie sa selectati o miza standard pentru pariurile dvs ulterioare. Dupa activare, veti putea plasa pariuri cu doar un click.

Ca si tipuri de pariuri, la Maxbet puteti plasa pariuri simple, combinate, sistem si pariuri cu baza.

Miza minima pe un bilet de pariuri la Maxbet este de 0.40 RON.

Pasul 5: Retragerea fondurilor din contul de pariuri

Maxbet ofera urmatoarele metode de retragere bani:

  • Card bancar
  • Skrill
  • Neteller
  • Transfer bancar

Optiunea de retragere a banilor din agentiile Maxbet offline nu este disponibila momentan.

Timpul de procesare la tranzactiile de retragere este unul mai ridicat decat in cazul altor case de pariuri. Retragerile prin Skrill si Neteller, care la alte case de pariuri se proceseaza chiar si in aceeasi zi, la Maxbet poate dura pana la 2 zile lucratoare. Retragerile prin card bancar pot dura si 4 zile, iar retragerile prin transfer bancar sunt procesate uneori si dupa 5 zile lucratoare.

Retragere minima: suma minima la retragere este de 50 RON, indiferent de metoda aleasa. Nu se percepe niciun comision retragere.

Pentru detalii cu privire la taxele percepute de stat pe castigurile de la pariuri online va recomandam articolul “Legea pariurilor online - impozitul pe castiguri”.

Postat de:

NicPopescu
NicPopescu
Managerul siteului
Copy the token