Pariuri pe League of Legends (LoL) pe intelesul tuturor

Pentru necunoscatori, League of Legends este un joc de tip “Multiplayer online battle arena”, pe scurt MOBA, lansat in 2009 de catre Riot Games. A cucerit foarte rapid lumea intreaga, mai ales America de Nord. Popularitatea in State a facut ca foarte multe echipe profesioniste bune sa-si faca aparitia din zona. Nu putem insa sa vorbim de LoL fara sa aducem aminte de similaritatea si rivalitatea cu Dota 2. Fiecare comunitatea se lauda cu numarul de jucatori, dar si cu superioritatea jocului intr-o masura sau alta. Da, poate ca League of Legends are o mecanica mai usoara, dar asta vine in ajutorul jucatorilor noi. De aceea, LoL a avut in 2019 o baza lunara de peste 80 de milioane de jucatori. E un membru al familiei eSports care se adreseaza publicului tanar, insa sa nu credem ca este un joc pentru copii (in ciuda designului “cartoonish” al eroilor din el). 


Profesionistii joaca pe bani multi, iar aspectul financiar, plus suportul publicului i-a pus pe ganduri pe bookmakeri. Casele de pariuri si-au dat seama ca e “o paine de mancat” la League of Legends, iar ofertele actuale pentru LoL sunt destul de consistente, chiar si pentru cei mai infocati fani.

Fanii pot miza pe aproape orice aspect al actiunii

Atunci cand vine vorba de League of Legends pariuri, cei dornici sa mizeze au la dispozitie o gama larga de optiuni. Una dintre cele mai bogate din eSports. Optiunile pe castigator sau pe “echipa x ajunge prima la y kill-uri” sunt deja banale, asa ca bookmakerii au plusat cu ceva spectaculos - specialele pe jucatori. Asadar, fanii pot sa parieze pe jucatorul favorit, si anume pe linia de kill-uri pe care el o va atinge sau nu. O varianta excelenta pentru cei care au un jucator preferat si doresc sa-si incerce norocul pe pariuri sportive league of legends. De obicei, cotele pentru cele doua variante de pariere pe pietele pentru jucatori tind sa fie egale (undeva intre 1.80-1.90 in majoritatea cazurilor). 

Un roman se numara printre cei mai buni jucatori de LoL din lume

La doar 25 de ani, Andrei Pascu este unul dintre cei mai cunoscuti jucatori de League of Legends din lume. Multi il stiu, evident, dupa username, “oDoamne”. Si cam asta declara si cei care il vad cat de bun este la acest joc. In prezent, Andrei evolueaza pentru divizia de LoL a celebrului club german Schalke 04. Pariorii care acceseaza Betano pot, de regula, sa parieze pe jucatorul roman atunci cand echipa sa e implicata in vreun turneu important.

Pariuri simple sau complicate?

Sunt multi jucatori care plaseaza pariuri in functie de ceea ce isi doresc sa vada. Acest lucru e valabil si cand vina vorba de lol pariuri. Un pronostic pe echipa castigatoare e cea mai simpla varianta aflata la dispozitie, dar atunci cand poti sa mizezi pe care formatie omoara prima “Baronul” sau care doboara cele mai multe turnuri, parca nu mai ai dorinta sa astepti pana la sfarsitul meciului pentru a vedea deznodamantul pariului plasat. Si alegi pariul mai “complicat”. Sigur, in functie de cunostinte si strategii, aceste piete se pot dovedi profitabile. Insa doar daca pariurile nu sunt puse la intamplare, avand ca baza doar norocul “chior”. Daca pariorul urmareste atent echipele sau jucatorii pe care mizeaza si se informeaza corect, sansele de castig cresc semnificativ.

Exista strategii castigatoare la LoL?

Strategii care sa garanteze succesul la pariuri nu exista. In schimb, sunt mijloace prin care pariorul isi poate creste sansele de castig. Iar atunci cand vine vorba de LoL, cele mai bune strategii se dovedesc cele legate de statistici si de stilul unor echipe. Identitatea unei formatii nu se schimba asa des cum se intampla la fotbal, de exemplu. O echipa cu jucatori agresivi va ramane la fel indiferent de adversar. Asa ca are o sansa in plus sa doboare prima un turn, iar un asemenea pariu plasat sa se dovedeasca rapid castigator. 

Casele de pariuri si-au revizuit oferta

Atunci cand publicul e interesant de un sport, e oarecum logic ca bookmakerii sa se conformeze si sa incerce sa-l atraga printr-o ofera vasta la pariuri. Asa se intampla in prezent si cu League of Legends. Unibet are cea mai buna oferta si nu ignora nicio competitie importanta, dar si Betano este un alt site pariuri lol care se descurca mai mult decat decent la acest capitol. Pariorii care doresc sa abordeze o strategie baza pe turnuri doborate sau “neutrali” omorati trebuie sa-si faca un cont la Unibet. Betano are de partea ei oferta speciala pentru jucatori, cu kill-uri pentru fiecare in parte. 

Din ce am observat noi, Netbet ofera cele mai bune cote la solisti, insa pietele pe care fanii pot paria sunt putine. Daca ar fi sa generalizam, am spune ca majoritatea caselor de pariuri permit utilizatorilor sa parieze pe eSports, inclusiv pe League of Legends. Cei dornici sa vada care case de pariuri au in oferta si pariuri pe sporturile electronice, pot consulta lista noastra cu recomandari.

Copy the token