Cele mai profitabile strategii pariuri live 2021

Pariurile online au cunoscut o crestere exponentiala in ultimii ani. Amatorii pariurilor sportive au inceput sa migreze de la casele offline la cele online. Dinamismul oferit de posibilitatea plasarii pariurilor live i-a facut pe acestia sa isi deschida conturi la operatori online licentiati in Romania

Este evident faptul ca online posibilitatile sunt nenumarate, iar dinamismul si suspansul pot creste in fiecare secunda. In cele ce urmeaza, Legalbet iti prezinta cele mai profitabile strategii pariuri live 2021.

Pariaza pe favorite!

Probabil au fost cazuri in care echipa favorita a avut o cota mult prea mica pentru a paria inainte de eveniment. Live-ul insa vine in ajutor, deoarece dupa primul sfert de ora, daca ai norocul sa nu se marcheze, cota poate creste frumos. Spre exemplu, de ce sa pariezi pe Barcelona la o cota de 1.30, cand dupa doar 10-15 minute poti profita de o cota de 1.50.

Mai mult decat atat, primul sfert de ora iti poate oferi o imagine de ansamblu si poti observa daca acea cota mica a favorite este justificata si daca pariul merita incercat. Nu in ultimul rand, echipe precum Barcelona, Real Madrid, Chelsea sau Bayern Munchen pot incasa repede un gol, iar cota la victorie sa se apropie instant de 2. Desigur, in acest caz e important sa observi jocul echipei si sa tragi singur o concluzie daca acel gol a fost o intamplare sau echipa favorita are o zi foarte proasta. 

Pariuri speciale

Pariurile pe cartonase, cornere sau suturi pe poarta sunt indicate sa fie plasate live. De ce? Ei bine, orice eveniment minor poate influenta un astfel de pariu. Un gol marcat in primele 5 minute cu siguranta schimba scenariul partidei. Daca am pariat pre-meci pe “over” cartonase pentru echipa ce tocmai a incasat gol, lucrurile vor sta complet diferit. Rolurile se inverseaza si acum echipa adversa este cea care sta in defensiva si fragmenteaza jocul. 

La fel ca si in cazul cornerelor, o formatie ce conduce pe tabela de marcaj nu mai ataca in valuri, asteapta contraatacul si automat nu va mai beneficia de atat de multe lovituri de la colt. Acestea sunt doar cateva exemple de moduri in care evenimentele live pot influenta un astfel de pariu special.

Cel mai indicat este sa urmaresti live un eveniment. Echipa gazda preseaza si ataca incontinuu? Poti profita si poti paria instant ca ei sa aiba urmatorul corner. 

La urma urmei, nu exista o strategie testata si care sa dea 100% rezultate. Acestea sunt doar cateva sfaturi care iti pot imbunatati pariurile plasate live in 2021. Depinde doar de tine sa analizezi fiecare duel si sa iti stabilesti singur cea mai profitabila metoda pentru bugetul tau. 

Copy the token