Zsombor Piros — Thiago Monteiro: pronosticuri Tenis ATP Madrid challenger

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Piros vs. Monteiro.

Miercuri la pranz, 13/04/2022, nu mai devreme de ora 18:30, Zsombor Piros si Thiago Monteiro Moura vor juca in faza optimilor de finala a competitiei ATP Challenger Tour de la Madrid (Spania, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua echipe: 2.96 @ Zsombor Piros vs. 1.35 @ Thiago Monteiro Moura!

ZSOMBOR PIROS (#217 ATP)

Are doar douazeci si doi de ani, s-a nascut la Budapesta (Ungaria) si tot acolo are si resedinta, este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,80m si beneficiaza de suportul antrenorului Attila Piros (tatal sau). Cele mai importante rezultate obtinute de maghiar la nivel de juniorat au fost – campion la simplu pe hardul outdoor de la Australian Open (2017) si campion la dublu pe zgura de la Roland Garros alaturi de spaniolul Nicola Kuhn (2017). Poate fi considerat un “zgurist” la baza, iar momentan nu si-a trecut in palmares vreun titlu de nivel ATP Challenger Tour!

  • VICTORII Piros vs. Monteiro: nu au jucat

THIAGO MONTEIRO (#114 ATP)

Are douazeci si sapte de ani, s-a nascut la Fortaleza (Brazilia) dar are resedinta la Buenos Aires (Argentina), este jucator de mana stanga ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,83m si beneficiaza de suportul antrenorilor Fabian Blengino & Pablo Fuentes! N-are in palmares vreun titlu sau vreo finala de nivel ATP World Tour, dar la nivel ATP Challenger Tour a izbutit sa-si adjudece sase titluri la simplu – toate pe zgura – de departe suprafata preferata a brazilianului, fost numar #74 ATP candva.

  • VICTORII Monteiro vs. Piros: nu au jucat

Zsombor Piros – Thiago Monteiro: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida echilibrata intre cei doi combatanti, luand in considerare evolutiile pe care le-au avut in competitiile de zgura pe care le-au onorat cu prezenta pe parcursul ultimei luni! Zsombor Piros a ajuns pana-n faza sferturilor de finala de la Roseto Degli Abruzzi challenger si de la Oeiras challenger, iar in runda inaugurala de la Madrid challenger l-a eliminat in minim de seturi pe spaniolul Miguel Damas (7-6 6-1). De cealalta parte, sud-americanul Thiago Monteiro Moura a ajuns si el pana-n faza sferturilor de finala de la Oeiras challenger si l-a invins in primul tur de la Madrid challenger pe portughezul Pedro Sousa (7-6 6-2). Am ales over-ul la game-uri in primul set si dupa ce am vazut cat de predispus e brazilianul la prime seturi echilibrate – pornind de la duelul de pe hardul outdoor de la Miami Open cu Dmitry Popko (4-6 6-4 4-6), continuand cu meciurile de la Oeiras challenger cu Gian Marco Moroni (7-6 7-6), Timofey Skatov (6-7 6-2 7-6) sau Nuno Borges (7-6 6-7 5-7), apoi cu meciul de la Oeiras 2 challenger cu Kacper Zuk (4-6 5-7) si-n fine partida de care aminteam mai sus din runda inaugurala de la Madrid challenger (practic in fiecare din ultimele sase meciuri in care a fost implicat brazilianul, primul set a insumat un minim de zece game-uri). 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
49 / 5 / 55
Calcul:
-741 RON
ROI:
-6.8 %
Pariuri:
1404 / 104 / 1109
Calcul:
-4 678 RON
ROI:
-1.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 109
49 / 5 / 55
Calcul:
ROI: -6.8 %
Pariuri: 2620
1404 / 104 / 1109
Calcul
ROI: -1.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 9,5 game-uri în primul set
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi