Zizou Bergs vs Andrey Rublev
Incheiat

Zizou Bergs vs Andrey Rublev: pronosticuri Tenis Rotterdam

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Bergs vs. Rublev.

Marţi seară, 13/02/2024, nu mai devreme de ora 21:00, Zizou Bergs şi Andrey Rublev vor juca în runda inaugurală de simplu masculin a competiţiei ATP World Tour de la Rotterdam (Ţările de Jos, hard indoor). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în România888sport – ne oferă următoarele cote la victorie pentru cei doi jucători: 5.00 @ Zizou Bergs vs. 1.18 @ Andrey Rublev!

ZIZOU BERGS (#132 ATP)

Zizou Bergs (douăzeci şi patru de ani) s-a născut la Lommel (Belgia) şi are reşedinţa la Neerpelt (Belgia), este jucător de mână dreaptă care execută backhand-ul cu ambele mâini, măsoară în jur de 1,85m şi beneficiază pe parte de antrenorat de suportul conaţionalului Ruben Bemelmans! Are-n palmares şapte titluri de nivel ATP Challenger Tour (la simplu) şi-a fost cel mai sus clasat al 112-lea în lume la simplu (06/02/2023); a mai fost prezent şi la ediţia precedentă a turneului ATP de la Rotterdam (dar nu trecea de faza calificărilor). Se simte cel mai bine atunci când evoluează pe hard indoor (suprafaţa preferată).

● VICTORII Bergs vs. Rublev: nu au jucat

ANDREY RUBLEV (#5 ATP)

Andrey Andreyevich Rublev (douăzeci şi şase de ani) s-a născut la Moscova (Rusia) şi are reşedinţa la Monte Carlo (Monaco), locul pe care-l ocupă în acest moment reprezintă şi aşa-zisul său “career-best” – are-n palmares cinsprezece titluri de nivel ATP World Tour (la simplu), unul cucerit chiar în startul sezonului regulat, pe hardul outdoor de la Hong Kong! A ajuns la un total de opt victorii (şi-o singură înfrângere suferită) – oprindu-se în faza sferturilor de finală pe asfaltul Grand Slam-ului de la Australian Open! Va fi prezent pentru a opta ediţie consecutivă pe hardul indoor al turneului ATP de la Rotterdam – cele mai notabile rezultate fiind: sfert-finalist (2018 şi 2020), semifinalist (2022) şi campion (2021).

● VICTORII Rublev vs. Bergs: nu au jucat

Zizou Bergs – Andrey Rublev: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

Mizez pe o partidă cu un minim de douăzeci de game-uri şi cu un deznodământ anticipat şi de bookmakeri (prin cotele oferite la victorie celor doi combatanţi), deoarece belgianul vine după patru victorii consecutive pe hard indoor – două în “Davis Cup” şi două în faza calificărilor de la Rotterdam ATP – în timp ce rusul va debuta în sezonul regulat pe acest tip de suprafaţă şi va avea nevoie de mai multe game-uri de adaptare, pentru a-şi “regla” loviturile! Zizou Bergs i-a eliminat în calificări pe austriacul Jurij Rodionov (6-4 7-6 / treisprezece aşi expediaţi, o dublă greşeală comisă, nu şi-a cedat deloc serviciul, realizând un singur break pe parte de retur), respectiv pe italianul Giulio Zeppieri (6-3 7-5 / şapte aşi expediaţi, două duble greşeli comise, şi-a cedat serviciul o dată, realizând patru break-uri pe retur). 

● Îţi mulţumim că ai citit acest articol! Rămâi alaturi de noi, deoarece avem zilnic şi mai multe ponturi din tenis şi propuneri de bilete interesante, doar de la casele de pariuri online licenţiate în România!

Ponturi
Andrey Rublev & peste 19,5 game-uri în meci
Cf
Cote
2.00
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru ATP
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Andrey Rublev & peste 19,5 game-uri în meci
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token