Zizou Bergs — Quentin Halys: pronosticuri Tenis ATP Saint Brieuc

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Bergs vs. Halys.

Sambata la pranz, 02/04/2022, nu mai devreme de ora 17:30, Zizou Bergs si Quentin Halys vor juca in semifinalele competitiei ATP Challenger Tour de la Saint Brieuc (Franţa, hard indoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 2.80 @ Zizou Bergs vs. 1.38 @ Quentin Halys!

ZIZOU BERGS (#186 ATP)

Are doar douazeci si doi de ani, iar in sezonul precedent si-a trecut in premiera in palmares primele titluri de nivel ATP Challenger Tour la simplu – St. Petersburg challenger (hard indoor), Lille challenger (hard indoor), Almaty challenger (zgura) – s-a nascut la Lommel (Belgia) si are resedinta la Neerpelt (Belgia), este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,85m si beneficiaza de suportul antrenorului Bertrand Tinck (anul trecut a debutat si-n Davis Cup).

  • VICTORII Bergs vs. Halys: 1-6 6-3 6-3 (Lille challenger, 2021, hard indoor)

QUENTIN HALYS (#115 ATP)

Are douazeci si cinci de ani, s-a nascut la Bondy (Franta) si are resedinta la Boulogne-Billancourt (Franta), este de asemenea dreptaci si executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,91m si poseda un prim serviciu percutant, beneficiaza de suportul antrenorului Nicolas Devilder! A urcat deja treisprezece pozitii in ierarhia mondiala de simplu gratie acestei semifinale, iar o eventuala calificare in ultimul act de la Saint Brieuc challenger l-ar readuce pe francez in prima suta mondiala.

  • VICTORII Halys vs. Bergs: 7-6 3-6 6-3 (Lille challenger, 2022, hard indoor)

Zizou Bergs – Quentin Halys: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o noua partida echilibrata intre cei doi combatanti, pe tiparul precedentelor doua meciuri directe si mai ales pe tiparul ultimului dintre ele, care s-a desfasurat in urma cu doar o saptamana, pe acelasi tip de suprafata si-n aceleasi conditii pe care le regasim aici la Saint Brieuc challenger! Quentin Halys porneste cu prima sansa deoarece trece printr-o forma de moment excelenta – douazeci si trei de victorii si doar patru infrangeri pe hard indoor pentru el, turnee cucerite la Pau challenger & Lille challenger si finale pierdute la Forli challenger & Torino challenger; n-a cedat set pana-n aceasta faza a competitiei in duelurile cu compatriotul Tristan Lamasine (6-2 6-2), neamtul Henri Squire (6-4 7-6) si-n fine britanicul Alastair Gray (6-3 7-5). De cealalta parte, belgianul Zizou Bergs a trecut in faza calificarilor de americanul Roy Smith (6-3 6-4) si de francezul Thomas Deschamps (6-2 4-6 7-5), iar pe tabloul principal a jucat doar in primul tur cu grecul Michail Pervolarakis (6-3 6-1) – beneficiind de abandonurile lui Roman Safiullin (optimi) si Benjamin Hassan (sferturi), care nici macar nu s-au prezentat pe teren, acuzand probleme de ordin medical. Ramane de vazut daca belgianul isi va regasi ritmul de joc!

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
54 / 1 / 43
Calcul:
-903 RON
ROI:
-9.2 %
Pariuri:
816 / 63 / 627
Calcul:
-5 307 RON
ROI:
-3.5 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 100
54 / 1 / 43
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1508
816 / 63 / 627
Calcul
ROI: -3.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 21,5 game-uri în meci

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii