Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Zhodino - Isloch Minsk. Pariul lui Wallberg

Tipsterul Legalbet Wallberg ne recomanda doua variante de pariere pe goluri pentru duelul dintre Zhodino si Isloch Minsk din prima liga a Belarusului.

Un duel care mi-a atras atentia datorita potentialului redus de goluri este cel dintre Zhodino, ocupanta locului 6 al clasamentului cu 27 de puncte si Isloch Minsk, aflata pe locul 9 cu 17 puncte, contand pentru etapa cu numarul 18 din Belarus Vysshaya.


Zhodino vine dupa ce la sfarsitul saptamanii trecute a fost eliminata in optimile de finala ale Cupei Belarusului la loviturile de departajare de catre Vitebsk, dupa ce la finalul timpului regulamentar scorul a fost de 0-0. Tot in aceeasi faza a competitiei Isloch Minsk a castigat meciul contra lui Gomel, cu scorul de 2-0.


Zhodino sta mult mai bine fata de adversara sa intr-un clasament al formei de moment iar in ultimele cinci etape de campionat a inregistrat 4 victorii si 1 infrangere, cu un golaveraj de 8/4. Isloch Minsk vine dupa doar 2 remize si alte 3 infrangeri, timp in care a totalizat un golaveraj slab de 1/5.


Poate statistica care imi da o mare incredere in privinta pariurilor alese este cea potrivit careia in meciurile de acasa de-a lungul actualului sezon cei de la Zhodino au obtinut doar victorii, 6 la numar, cu un golaveraj foarte solid de 9/1. De partea sa, Isloch a inregistrat in meciurile disputate in deplasare 2 victorii, 4 remize si 2 infrangeri, cu un golaveraj negativ de 5/8.


Acesta va fi meciul retur dintre cele doua dupa ce in duelul de la mijlocul lunii aprilie de pe terenul lui Isloch am avut o remiza alba, scor 0-0 iar eu nici de aceasta data nu ma astept sa avem multe goluri.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.47
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.42
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.4 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.4 %
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ambele echipe inscriu - Nu Urmatorul gol inainte de min. 20:00 (Gol 1) - Nu
Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept