Zapata Miralles — Manuel Guinard: pronosticuri Tenis ATP Barcelona

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Zapata Miralles vs. Guinard.

Duminica la pranz, 17/04/2022, nu mai devreme de ora 16:15, Bernabe Zapata Miralles si Manuel Guinard vor juca in faza calificarilor competitiei ATP World Tour de la Barcelona (Spania, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua echipe: 1.82 @ Bernabe Zapata Miralles vs. 2.00 @ Manuel Guinard!

ZAPATA MIRALLES (#123 ATP)

Are douazeci si cinci de ani, iar cel mai sus a fost clasat al #110-lea in ierarhia mondiala de simplu, s-a nascut la Valencia (Spania) si tot acolo are si resedinta, este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,83m si beneficiaza de suportul antrenorului Samuel Ribeiro! N-are in palmares vreun titlu sau vreo finala de nivel ATP World Tour la simplu sau la dublu, dar are trei titluri de nivel ATP Challenger Tour la simplu (toate cucerite pe zgura, de departe suprafata lui preferata).

  • VICTORII Miralles vs. Guinard: nu au jucat

MANUEL GUINARD (#159 ATP)

Are douazeci si sase de ani, are drept career-best locul #156 ATP in ierarhia mondiala de simplu, s-a nascut la Saint-Malo (Franta) si tot acolo are si resedinta, este de asemenea dreptaci si executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,96m si beneficiaza de suportul antrenorului Sebastien Villette! Pe parcursul sezonului regulat a cucerit primul lui titlu de nivel ATP Challenger Tour la simplu – pe zgura de la Roseto Degli Abruzzi, avand in palmares si cinci titluri de dublu la nivel Challenger Tour.

  • VICTORII Guinard vs. Miralles: nu au jucat

Zapata Miralles – Manuel Guinard: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida controlata si castigata in cele din urma de favoritul publicului, luand in considerare evolutiile solide avute de Bernabe Zapata Miralles la editia precedenta a turneului ATP de la Barcelona – faza optimilor de finala, pornind tot din calificari, cu victorii pe tabloul principal la adversari precum Andrey Kuznetsov sau mai ales Fabio Fognini si infrangere la limita ulterior la Pablo Carreno-Busta; in prima runda a calificarilor acestei editii l-a invins cu un scor clar pe Alexis Gautier (6-1 6-1 / si-a cedat serviciul o singura data, fructificand pe parte de retur sase din totalul celor opt oportunitati de break avute la dispozitie). De cealalta parte, francezul Manuel Guinard n-a mai onorat cu prezenta competitia ATP de la Barcelona in trecut, iar in primul tur de calificari a trecut de ucraineanul Vitaliy Sachko (6-3 6-3 / si-a cedat serviciul de doua ori, oferindu-i patru mingi de break adversarului – pe parte de retur a fructificat cinci din totalul celor opt oportunitati de break avute la dispozitie).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
52 / 4 / 47
Calcul:
+316 RON
ROI:
3.1 %
Pariuri:
1400 / 103 / 1099
Calcul:
-4 132 RON
ROI:
-1.6 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 105
52 / 4 / 47
Calcul:
ROI: +3.1 %
Pariuri: 2610
1400 / 103 / 1099
Calcul
ROI: -1.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie @ Bernabe Zapata Miralles
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde