Yoshihito Nishioka — Jannik Sinner
Incheiat

Yoshihito Nishioka — Jannik Sinner: pronosticuri Tenis Beijing

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Nishioka vs. Sinner.

Duminică dimineaţă, 01/10/2023, nu mai devreme de ora 09:00, Yoshihito Nishioka şi Jannik Sinner vor juca în faza optimilor de simplu masculin a competiţiei ATP World Tour Masters de la Beijing (China, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în România888sport – ne oferă următoarele cote la victorie pentru jucători: 4.33 @ Yoshihito Nishioka vs. 1.20 @ Jannik Sinner!

YOSHIHITO NISHIOKA (#38 ATP)

A implinit recent varsta de douazeci şi opt de ani, n-a reuşit cine ştie ce rezultate la nivel de juniori şi n-a fost vazut niciodata drept un mare talent – mai ales ca masoara-n jur de doar 1,70m (printre cei mai scunzi tenismeni din circuit), dar prin multa munca a reuşit sa se impuna şi sa ajunga pe parcursul sezonului regulat sa fie clasat chiar al #24-lea in lume la simplu (19/06/2023). Are-n palmares doua titluri de simplu la nivel ATP World Tour – cu alte trei finale pierdute (toate desfaşurate pe hard outdoor – suprafata preferata a niponului). Saptamana trecuta a reuşit sa ajunga pana-n ultimul act la Zhuhai ATP!

● VICTORII Nishioka vs. Sinner: nici o victorie

JANNIK SINNER (#7 ATP)

Are doar douazeci şi doi de ani, dar a reuşit sa ne arate deja multe lucruri frumoase la cel mai inalt nivel: opt titluri de nivel ATP World Tour cucerite (doua in sezonul regulat), o semifinala de Grand Slam disputata-n sezonul regulat pe iarba de la Wimbledon! N-a mai fost prezent in trecut pe hardul outdoor al turneului ATP de la Bejing, dar a debutat cu dreptul şi este cap de serie numarul şase. Darren Cahill (antrenorul lui) a declarat recent ca este impresionat de felul cum munceşte italianul la antrenamente! Este dreptaci, executa backhand-ul cu ambele maini şi masoara-n jur de 1,88m (prim-serviciu eficient). 

● VICTORII Sinner vs. Nishioka: 6-1 4-6 6-3 (Barcelona ATP, 2023, zgură)

Yoshihito Nishioka – Jannik Sinner: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

Mizez pe o partida-n care italianul va fi cel care va dicta ritmul schimburilor de mingi, va fi mai dominant pe propriul serviciu şi-n cele din urma se va impune – dar sunt de parere ca forma de moment excelenta prin care trece japonezul pe tărâm asiatic ar trebui sa-l puna-n garda pe favorit! Yoshihito Nishioka a pierdut zilele trecute finala de la Zhuhai ATP cu rusul Karen Khachanov (6-7 1-6), iar in runda inaugurala de la Beijing ATP a fost pus serios la treaba de reprezentantul gazdelor – Juncheng Shang (5-7 7-5 6-1 / doi aşi expediati, nici o dubla greşeala comisa, şi-a cedat serviciul de patru ori, realizand un total de şase break-uri pe parte de retur). De cealalta parte, tot de trei seturi a avut nevoie şi Jannik Sinner pentru a-l trimite acasa pe britanicul Daniel Evans (6-4 6-7 6-3 / unsprezece aşi expediati, doua duble greşeli comise, şi-a cedat serviciul de doua ori, realizand un total de patru break-uri pe parte de retur).

● Îţi mulţumim că ai citit acest articol! Rămâi alaturi de noi, deoarece avem zilnic şi mai multe ponturi din tenis şi propuneri de bilete interesante, doar de la casele de pariuri online licenţiate în România!

Pont
Jannik Sinner & peste 17,5 game-uri în meci
Cf
Cote
1.60
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru ATP
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Jannik Sinner & peste 17,5 game-uri în meci
100%
1 vot
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token