Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Yalova Belediye – Bandirma Kirmizi: ponturi Baschet Turcia

0

Tipsterul Legalbet Milan va recomanda partida dintre Yalova Belediye si Bandirma Kirmizi, la o cota de 2.15.

Miercuri, de la ora 17:00, Yalova Belediye primeste vizita celor de la Bandirma Kirmizi, intr-un meci care conteaza pentru runda cu numarul 24.

Yalova Belediye - Lupta pentru un loc de play-off

Echipa pregatita de Murat Yolcu are un final de sezon infernal. Cu sapte meciuri inainte de finalul sezonului regulat se afla pe locul noua cu 34 de puncte. Spre deosebire de sezon precedent, cand a terminat pe penultimul loc, dar s-a salvat la baraj, se descurca foarte bine. A avut trei victorii consecutive, dar etapa precedenta s-a incurcat la o contracandidata. A fost un meci spectaculos, in care s-au marcat 196 de puncte, dar din pacate Yalova n-a reusit victoria. In fara propriilor fani nu are rezultate deosebite, dar in cele 11 meciuri jucate a obtinut opt victorii si a suferit doar trei infrangeri. Principalul marcator al echipei este Keshun Sherrill, cu o medie de 21.8 puncte marcate pe meci. Este de departe cel mai important jucator al echipei, in cazul in care prinde o zi proasta, infrangere este inevitabila.

Echipa probabila: Keshun Sherrill, Onur Sonsirma, Melih Kapucu, Eren Beyaz, Kerem Gulmez;

Antrenor: Murat Yolcu;

Bandirma Kirmizi - In sezonul acesta nu-l mai rateaza

Dupa ce in sezonul precedent a ratat calificarea in play-off, in actualul se descurca destul de bine. Inca nimic nu este sigur, dar pentru moment are un avans de doua victorii, fata de principalele candidate. Dupa 23 de etape, se afla pe locul cinci cu 36 de puncte, iar dupa ultimele rezultate obtinute a coborat cateva locuri in clasament. Vine dupa trei infrangeri consecutive, dar ultimele doua au fost la limita. Trebuie mentionat faptul ca a intalnit adversari puternici, care in acest moment se afla in TOP8 si trag tare pentru play-off. In meciurile jucate pe teren strain nu are rezultate excelent. In cele 11 meciuri jucate a suferit opt infrangeri. Ercan Osmani si Eray Akyuz sunt principalii marcatori al echipei. Cei doi marcheaza in medie 37 de puncte pe meci.

Echipa probabila: Eray Akyuz, Sedat Karagulle, Sadik Kabaca, Ercan Osmani, Arda Cete;

Antrenor: Aly Yildirim;

Yalova Belediye - Bandirma Kirmizi: Rezultatele directe (H2H)

04.12.2019 Bandirma Kirmizi - Yalova Belediye 97-75

30.09.2019 Bandirma Kirmizi - Yalova Belediye 64-50

10.03.2019 Bandirma Kirmizi - Yalova Belediye 94-82

Yalova Belediye - Bandirma Kirmizi: Cote la pariuri si pronostic

Conform casei de pariuri Betano, Yalova Belediye are cota 1.65 pentru victorie, in timp ce succesul celor de la Bandirma Kirmizi este cotat la 2.15. Cele doua echipe s-au intalnit de doua ori in acest sezon, in cupa si in campionat, iar Bandirma s-a impus de fiecare data. Ultima oara a facut-o convingator, la o diferenta de 22 de puncte.

 

Bonus500 RON
Pariaza
2.15
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Pariaza de aproximativ 7 ani, a inceput cu fotbalul, dar s-a specializat si in alte sporturi precum baschet, handbal sau tenis.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
7 / 6 / 12
Calcul:
-619 RON
ROI:
-24.8 %
Pariuri:
266 / 50 / 248
Calcul:
+2 694 RON
ROI:
+4.8 %
Milan

Pariaza de aproximativ 7 ani, a inceput cu fotbalul, dar s-a specializat si in alte sporturi precum baschet, handbal sau tenis.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 25
7 / 6 / 12
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 565
266 / 50 / 248
Calcul
ROI: +4.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Bandirma Kirmizi castiga