Xinyu Wang — Irina Begu: pronosticuri Tenis WTA Charleston

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Wang vs. Begu.

Marti noapte, 05/04/2022, nu mai devreme de ora 00:30, Xinyu Wang si Irina-Camelia Begu vor juca in runda inaugurala a competitiei WTA Series Tour de la Charleston (Statele Unite, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua jucatoare: 2.88 @ Xinyu Wang vs. 1.42 @ Irina-Camelia Begu!

XINYU WANG (#88 WTA)

Are doar douazeci de ani, fara prea multa experienta in spate, recent si-a facut loc in prima suta mondiala la simplu, s-a nascut la Shenzhen (China) si tot acolo are si resedinta, este jucatoare de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,82m si beneficiaza de suportul antrenorului Iain Hughes, dar si de cel al lui Peng Wang – tatal sau si antrenorul echipei de Fed Cup! Are in palmares un singur titlu de nivel WTA Series Tour – la dublu – Nanchang (2019 / cu Lin Zhu).

  • VICTORII Wang vs. Begu: nu au jucat

IRINA BEGU (#66 WTA)

Are treizeci si unu de ani si mult mai multa experienta in spate la cel mai inalt nivel, s-a nascut si are resedinta la Bucuresti (Romania), este de asemenea dreptace si executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,81m si beneficiaza de suportul antrenorului Gabriel Moraru! Are in palmares patru titluri de nivel WTA Series Tour la simplu si alte patru finale pierdute, dar adevaratele performante le-a obtinut in competitiile de dublu – noua titluri cucerite, respectiv sapte finale pierdute.

  • VICTORII Begu vs. Wang: nu au jucat

Xinyu Wang – Irina Begu: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida controlata cap-coada de romanca, luand in considerare plusul evident de experienta, dar si plusul valoric zic eu mai ales pe acest tip de suprafata pe care compatrioata noastra o prefera din plin, in totala antiteza cu asiatica (jucatoare de suprafete rapide). Irina-Camelia Begu are amintiri placute din cadrul turneului WTA de la Charleston – 2015 (sfert-finalista), 2016 (sfert-finalista), 2017 (sfert-finalista), 2018 (faza optimilor de finala); forma de moment de asemenea o recomanda pe jucatoarea care este de altfel si o prezenta constanta in echipa de Fed Cup a Romaniei, deoarece saptamana trecuta pe hardul outdoor de la Miami Open a invins adversare precum americanca Hailey Baptiste si mai ales bielorusa Aryna Sabalenka, cedand dupa un meci-thriller in turul al treilea cu Aliaskandra Sasnovich! De cealalta parte, chinezoaica a pierdut in runda inaugurala de la Miami Open in fata aceleiasi bielorusa Aliaksandra Sasnovich, dar in minim de seturi; per total, sase victorii si opt infrangeri pentru ea in sezonul regulat, doar trei dintre ele fiind obtinute pe tablourile principale ale turneelor.

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
56 / 1 / 42
Calcul:
-194 RON
ROI:
-2.0 %
Pariuri:
838 / 64 / 640
Calcul:
-4 810 RON
ROI:
-3.1 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 100
56 / 1 / 42
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 1548
838 / 64 / 640
Calcul
ROI: -3.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
(AH) -2,5 games @ Irina Begu

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii