Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Winstrike – Syman: predictii eSports ESL One: Road to Rio – CIS

0

Syman a jucat bine sub presiunea rezultatelor, ceea ce i-a adus victoria in fata fostului numar 1 mondial, Natus Vincere.

Joi, incepand cu ora 14:00, in cadrul fazelor superioare ale turneului ESL One: Road to Rio – CIS, «Winstrike» infrunta «Syman». Meciul face parte din sferturile de finala ale play-off-ului.

«Winstrike»: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Pe locul 39 in clasamentul general, «Winstrike» reprezinta Kazahstan in lumea aceasta a Counter-Strike: Global Offensive. Este una dintre cele doua organizatii din aceasta tara, dupa «Virtus.Pro». Replica ei din faza grupelor a fost una buna, reusind sa termine pe locul al doilea, cu 9 puncte, la egalitate cu Nemiga, formatia care s-a clasat pe locul al treilea. Spirit a fost singura echipa care le-a surclasat si care a acumulat maximum de puncte. De altfel, jocul celor de la «Winstrike» este unul bun, ei au reusit sa lege patru victorii si la Loot.bet Season 6.

  • Echipa: bondik, Hobbit, KrizzeN, Lack 1, El1an

«Syman»: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Nu este o organizatie care sa spuna multe in aceasta lume, drept pentru care nici jocul nu a fost unul pretentios. Totusi, sigura in abordari, a acumulat cumva 9 puncte, suficiente cat sa incheie pe locul al treilea in Grupa B. au fost trei echipe cu acelasi punctaj, ea a fost cea mai slaba dintre ele. A avut -10 in dreptul rundelor acumulate, dar diferenta s-a facut in meciurile directe. «Virtus.Pro» si «Hard Legion» au fost si echipele care au reusit sa o invinga.

  • Echipa: n0rb3r7, keoz, neaLaN, kreaz, mou

«Winstrike» - «Syman»: cote la pariuri si pronosticuri pariuri

Asa cum foarte bine o arata si cotele agentiilor de pariuri, meciul dintre «Winstrike» si «Syman» este unul cat se poate de echilibrat. Insa, vreau sa remarc abordarea celor de la «Syman», care au stiut sa puna problema in meciurile cu reala miza, cum au fost victoriile cu Natus Vincere si pro100. Un esec in aceste ultime meciuri din grupa nu o mai calificau.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.68
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
11 / 0 / 8
Calcul:
-186 RON
ROI:
-9.8 %
Pariuri:
1431 / 28 / 876
Calcul:
-6 036 RON
ROI:
-2.6 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 19
11 / 0 / 8
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2335
1431 / 28 / 876
Calcul
ROI: -2.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Syman +2,5 runde pe harta a 2-a