West Ham — Frankfurt: pont pentru un meci din Europa League

Acțiune

Expertul Legalbet, Ion Alexandru, vă recomandă un meci din Europa League, la o cotă de 1.78.

Meciul West Ham - Frankfurt este programat joi, 28 aprilie, de la ora 22.00 pe stadionul Olympic din Londra.

West Ham - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

David Moyes a odihnit mare parte din titulari în derby-ul londonez cu Chelsea și acum este gata de lupta pentru finala Europa League. West Ham a reușit două eliminări spectaculoase în această primăvară și vrea încă una. După Sevilla și Lyon, la Londra vine Eintracht Frankfurt. Echipa lui Moyes și-a depășit cu mult așteptprile, iar tot ce se va întâmpla de acum încolo este un bonus. Fanii londonezi au jucat un rol foarte important în acest succes. Revenirea cu Sevilla și egalul smuls în 10 cu Lyon au fost rezultate în care aportul publicului a fost important. Moyes are trei absențe grele din defensivă. Fundașii centrali Ogbonna, Zouma și Diop sunt accidentați și greu va cădea pe Dawson. E posibil ca Rice să fie coborât în defensivă, iar o altă problemă va fi în bandă. Coufal va avea un adversary foarte periculos, Kostic, în timp ce Creswell va trebi să se descurce cu Knauff, omul care a răvășit defensiva Barcelonei. În 4 din ultimele 5 meciuri jucate acasă de către West Ham au marcat ambele echipe. 

Frankfurt - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Pentru a doua oară în 3 ani, Eintracht ajunge în semifinalele Europa League. Și acum, ca și în 2019, în fața nemților se află o echipă din Anglia. Chelsea a trecut de Frankfurt la penalyuri și a câștigat trofeul. În 2022, West Ham este adversara, iar diferența de experiență nu mai este în favoarea englezilor. Oliver Glasner a sacrificat campionatul intern pentru a se concentra, în această primăvară, pe Europa League, iar rezultatele au venit. După 2 eliminări spectaculoase ale echipelor din Spania, Betis și Barcelona, Eintracht joacă împotriva lui West Ham cu obiectivul clar, de a accede într-o finală europeană după 42 de ani. Glasner știe că va fi foarte greu, mai ales că are suspendați 2 fotbaliști importanți, fundașul NDicka și mijlocașul defensiv Jakic. În 9 din cele 10 meciuri jucate de către echipa din Frankfurt în Europa League, în acest sezon, au marcat ambele echipe.

West Ham - Frankfurt Cote la pariuri si ponturi pariuri

Două echipe surprinzătoare care au ajuns în semifinalele Europa League după ce au eliminat cele mai importante nume ale Spaniei din această competiție, Barcelona și Sevilla. West Ham și Frankfurt au jucptori buni de atac și mari absențe în defensivă. De aceea, pontul meu pentru acest meci este: Ambele echipe marchează. 888 dă o cotă interesantă pentru această alegere: 1.78. 

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Romania. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

Ponturi
Ambele echipe înscriu
Cf
Cote
1.78
Ponturi pentru Fotbal Ponturi pentru UEFA Europa League
Va fi acest pariu castigator?
Ambele echipe înscriu
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Mai multe sfaturi pentru întâlnirea

Toate pronosticurile pentru meci
Copy the token