Vitalia Diatchenko — Shelby Rogers: pronosticuri Tenis WTA Hertogenbosch

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Diatchenko vs. Rogers.

Luni la pranz, 06/06/2022, nu mai devreme de ora 17:25, Vitalia Diatchenko si Shelby Rogers vor juca in runda inaugurala a competitiei WTA Series Tour de la Hertogenbosch (Ţările de Jos, iarbă). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua jucatoare: 4.20 @ Vitalia Diatchenko vs. 1.23 @ Shelby Rogers!

VITALIA DITCHENKO (#113 WTA)

Are treizeci si unu de ani si ceva experienta in spate la nivel WTA Series Tour si-n prima suta mondiala, s-a nascut la Sochi (Rusia) si s-a mutat la Moscova (Rusia) de la varsta de unsprezece ani, este jucatoare de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,80m si beneficiaza de suportul antrenorului Gary Cahill! A impresionat de-a lungul carierei mai degraba in competitiile de dublu – are in palmares un titlu de nivel WTA Series Tour (Tashkent, 2011, hard outdoor) si alte sase finale pierdute. La simplu a cucerit doar doua turnee de nivel WTA 125k Series – Taipei (2019) & Angers (2021) – indoor.

  • VICTORII Diatchenko vs. Rogers: nu au jucat

SHELBY ROGERS (#42 WTA)

Are douazeci si noua de ani si mult mai multa experienta in spate, s-a nascut la Mount Pleasant – Carolina de Sud (Statele Unite) si are resedinta la Charleston – Carolina de Sud (Statele Unite), este jucatoare de mana dreapta ce executa de asemenea backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,75m si momentan nu beneficiaza de suportul vreunui antrenor! Are in palmares doua finale de nivel WTA Series Tour la simplu – Bad Gastein (2014) & Rio de Janeiro (2016) si o alta finala de dublu. Cele mai notabile rezultate ale americancei raman cele doua sferturi de finala pe care le-a disputat la nivel de Grand Slam-uri la simplu – French Open (2016) & US Open (2020) si la dublu – French Open (2021) & Australian Open (2022). Pe iarba n-a inregistrat niciodata rezultate notabile...

  • VICTORII Rogers vs. Diatchenko: nu au jucat

Vitalia Diatchenko – Shelby Rogers: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida mai echilibrata decat ne-o recomanda cotele si diferenta din clasament dintre cele doua combatante, luand in considerare poate cel mai important amanunt – outsider-ul Vitalia Diatchenko este jucatoarea mai combativa pe acest tip de suprafata, tenisul practicat de ea se pliaza mai bine la conditiile de pe iarba, avand de partea ei si alonja si prima minge de serviciu mai eficienta! Rusoaica a adunat de-a lungul carierei douazeci si trei de victorii si saisprezece infrangeri pe acest tip de suprafata, spre deosebire de raportul negativ al americancei (cinsprezece victorii – douazeci si una de infrangeri). Un alt oarecare avantaj ar fi faptul ca Shelby Rogers vine aici direct de pe zgura de la French Open, in timp ce Vitalia Diatchenko vine aici de pe hard outdoor (semifinalista la ITF Tbilisi).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
52 / 4 / 47
Calcul:
+316 RON
ROI:
3.1 %
Pariuri:
1400 / 103 / 1099
Calcul:
-4 132 RON
ROI:
-1.6 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 105
52 / 4 / 47
Calcul:
ROI: +3.1 %
Pariuri: 2610
1400 / 103 / 1099
Calcul
ROI: -1.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 18,5 game-uri în meci
100%
1 vot
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde