Veronika Kudermetova — Victoria Azarenka
Incheiat

Veronika Kudermetova — Victoria Azarenka: pronosticuri Tenis Guadalajara

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Kudermetova vs. Azarenka.

Joi dimineaţă, 21/09/2023, nu mai devreme de ora 03:30, Veronika Kudermetova şi Victoria Azarenka vor juca în faza optimilor de simplu feminin a competiţiei WTA Series Tour de la Guadalajara (Mexic, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în România – 888sport – ne oferă următoarele cote la victorie pentru jucătoare: 2.25 @ Vero Kudermetova vs. 1.65 @ Victoria Azarenka!

VERONIKA KUDERMETOVA (#19 WTA)

Dupa un start de sezon fulminant, cu rezultate notabile mai pe toate suprafetele – semifinalista pe hard outdoor la Adelaide & Doha, semifinalista pe zgura de la Madrid & Roma Masters, apoi finalista pe iarba de la s-Hertogenbosch – rusoaica a avut parte de un regres inexplicabil pe parcursul lunilor iulie, august şi septembrie (doar trei victorii obtinute, cu cinci înfrangeri suferite). La editia precedenta a turneului WTA de la Guadalajara era eliminata in faza sferturilor de grecoaia Maria Sakkari, iar acum va avea de înfruntat o adversara la fel de agresiva-n joc, dar pe care a mai învins-o totuşi de doua ori în trecut!

● VICTORII Kudermetova vs. Azarenka: 6-3 6-4 (Dubai WTA, 2022, hard outdoor), 2-6 7-6 6-4 (Adelaide WTA, 2023, hard outdoor)

VICTORIA AZARENKA (#23 WTA)

A legat pentru prima data in ultimele doua luni şi jumatate doua victorii la un turneu – ultima data cand acest lucru se intampa era pe iarba Grand Slam-ului de la Wimbledon; sezonul regulat n-a adus chiar rezultatele aşteptate pentru bielorusa (fost numar unu mondial), cel mai notabil la simplu fiind semifinala jucata pe hardul outdoor de la Australian Open – iar la dublu titlul cucerit pe zgura Masters-ului de la Madrid şi sfertul de finala disputat pe asfaltul de la US Open! Semifinalista en-titre aici la turneul WTA de la Guadalajara, sovietica n-a cedat set in precedentele doua runde pe care le-a disputat. 

● VICTORII Azarenka vs. Kudermetova: nici o victorie

Veronika Kudermetova – Victoria Azarenka: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

Mizez pe o partida-n care plusul de experienta al bielorusei, dorinta acesteia de revanşa şi faptul ca are ceva puncte de aparat pe hardul outdoor mexican – îi vor aduce-n cele din urma calificarea-n faza sferturilor de finala de la Guadalajara WTA acesteia (coroborate cu forma de moment slabă a rusoaicei). Victoria Azarenka le-a eliminat in precedentele doua runde pe americanca Robin Montgomery (6-1 6-1), respectiv pe ucraineanca Dayana Yastremska (6-4 7-6 / doi aşi expediati, noua duble greşeli comise, şi-a cedat serviciul de doar doua ori, fructificand doar trei din totalul celor douasprezece mingi de break procurate pe parte de retur), in timp ce Veronika Kudermetova a fost serios pusa la treaba de o adversara talentata, dar care nu se regaseşte de mult timp deja – canadianca Eugenie Bouchard (6-2 6-7 6-4 / opt aşi expediati, cinci duble greşeli comise, i-a oferit zece mingi de break oponentei şi şi-a cedat serviciul de trei ori, realizand un total de şase break-uri pe parte de retur – dupa trei ore de joc).

● Îţi mulţumim că ai citit acest articol! Rămâi alaturi de noi, deoarece avem zilnic şi mai multe ponturi din tenis şi propuneri de bilete interesante, doar de la casele de pariuri online licenţiate în România!

Pont
Victorie @ Victoria Azarenka
Cf
Cote
1.65
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru WTA
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie @ Victoria Azarenka
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token