Veronika Kudermetova — Jessica Pegula
Incheiat

Veronika Kudermetova — Jessica Pegula: pronosticuri Tenis Tokyo

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Kudermetova vs. Pegula.

Duminică dimineaţă, 01/10/2023, nu mai devreme de ora 06:00, Veronika Kudermetova şi Jessica Pegula vor juca în MAREA FINALĂ de simplu feminin a competiţiei WTA Series Tour de la Tokyo (China, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în România888sport – ne oferă următoarele cote la victorie pentru cele două jucătoare: 3.20 @ Veronika Kudermetova vs. 1.36 @ Jessica Pegula!

VERONIKA KUDERMETOVA (#19 WTA)

Spre deosebire de editia precedenta a turneului WTA de la Tokyo, cand se oprea-n penultimul act al competitiei, o vedem pe rusoaica ajungand de aceasta data sa evolueze cu trofeul pe masa, pentru a doua oara-n sezonul regulat – dupa finala pierduta pe iarba de la s-Hertogenbosch! N-a avut parte de meciuri uşoare pe hardul outdoor japonez, iar duelul din semifinale cu conationala Anastasia Pavlyuchenkova s-a intins pe durata a aproximativ trei ore şi jumatate. În ultimele doua sezoane s-a axat mai mult pe competitiile de dublu, ultimul titlu cucerit la simplu fiind Charleston WTA (11/04/2021).

● VICTORII Kudermetova vs. Pegula: 6-4 0-6 6-4 (Madrid Masters, 2023, zgură)

JESSICA PEGULA (#4 WTA)

Nu mai fusese prezent in trecut pe hardul outdoor al turneului WTA de la Tokyo, astfel ca punctele acumulate aici o ajuta sa se apropie de locul al treilea ocupat in ierarhia de simplu in acest moment de conationala Cori Coco Gauff – mai ales ca pentru americanca urmeaza Masters-ul de la Beijing, competitie unde (la fel) nu are puncte de aparat! A adunat un numar impresionant de victorii pe asfalt in sezonul regulat (#33), acesta fiind cel mai bun an al ei pe acest tip de suprafata din acest punct de vedere. A fost dominanta şi n-a cedat set in rundele anterioare ale competitiei “Toray Pan Pacific Open”.

● VICTORII Pegula vs. Kudermetova: nici o victorie

Veronika Kudermetova – Jessica Pegula: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

Mizez pe o finala controlata şi caştigata-n cele din urma-n minim de seturi de favorita numarul doi a competitiei WTA de la Tokyo, luand in considerare forma de moment mai buna, plusul de valoare pe acest tip de suprafata rapida, dar şi faptul ca va intra pe teren mult mai “proaspata” din punct de vedere fizic – in raport cu adversara, care vine dupa doua meciuri de trei seturi (unul de doua ore şi jumatate, cel mai recent de trei ore şi jumatate). Veronika Kudermetova a eliminat-o aşadar in set decisiv in semifinale pe Anastasia Pavlyuchenkova (7-6 6-7 6-3 / şaisprezece aşi expediati, doua duble greşeli comise, şi-a cedat serviciul de doua ori, realizand un total de patru break-uri pe parte de retur), in timp ce Jessica Pegula a eliminat-o in aceeaşi faza a competitiei o adversara care venea dupa şapte victorii consecutive – grecoaica Maria Sakkari (6-2 6-3 / patru aşi expediati, cinci duble greşeli comise, şi-a cedat serviciul o singura data, realizand un total de cinci break-uri pe parte de retur).

● Îţi mulţumim că ai citit acest articol! Rămâi alaturi de noi, deoarece avem zilnic şi mai multe ponturi din tenis şi propuneri de bilete interesante, doar de la casele de pariuri online licenţiate în România!

Pont
2-0 la seturi @ Jessica Pegula
Cf
Cote
1.90
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru WTA
Votare
Va fi acest pariu castigator?
2-0 la seturi @ Jessica Pegula
100%
1 vot
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token