Veronika Kudermetova — Beatriz Haddad Maia: pronosticuri Tenis WTA Tokyo

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Kudermetova vs. Haddad.

Vineri dimineaţă, 23/09/2022, nu mai devreme de ora 07:30, Veronika Kudermetova şi Haddad Maia vor juca în faza sferturilor de simplu feminin a competiţiei WTA Series Tour de la Tokyo (Japonia, hard indoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne oferă următoarele cote la victorie pentru cele două jucătoare: 1.70 @ Veronika Kudermetova vs. 2.20 @ Haddad Maia!

VERONIKA KUDERMETOVA (#13 WTA)

Are doar douazeci şi cinci de ani şi merita tot respectul pentru ca reuşeşte sa fie competitiva atat in competitiile de simplu, cat mai ales şi-n cele de dublu (#4 WTA Doubles) – cu un titlu de nivel WTA Series Tour cucerit la simplu (şi alte patru finale) + patru titluri cucerite la dublu (şi alte şapte finale). Este jucatoare de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,75m şi poseda un prim serviciu percutant, evolueaza bine in preajma fileului şi se poate adapta la orice tip de suprafata!

  • VICTORII Kudermetova vs. Haddad: nu au jucat

BEATRIZ HADDAD MAIA (#16 WTA)

Are douazeci şi şase de ani şi face parte din aceeaşi generatie cu adversara, dar experienta sud-americancei la nivel WTA Series Tour a inceput cu adevarat sa se adune incepand cu sezonul regulat, deoarece anul trecut a evoluat mult la nivel ITF Series Tour sau WTA Challenger Tour! Are in palmares doua titluri de nivel WTA Series Tour la simplu (şi alte doua finale pierdute) + patru titluri cucerite la dublu (şi o finala pierduta). Este jucatoare de mana stanga ce executa de asemenea backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,85m şi serveşte bine cu prima minge, antrenata de Rafael Paciaroni! 

  • VICTORII Haddad vs. Kudermetova: nu au jucat

Veronika Kudermetova – Beatriz Haddad Maia: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida controlata şi caştigata in cele din urma de rusoaica, deoarece vine din spate cu plusul de experienta şi zic eu cu plusul de valoare pe acest tip de suprafata (hard indoor) – spre deosebire de sud-americanca: in toata cariera, brazilianca are #8 victorii – şi #7 înfrangeri pe hard indoor (marea lor majoritate fiind meciuri disputate la nivel ITF Series Tour). Veronika Kudermetova i-a predat o adevarata lectie de tenis in faza optimilor de finala mexicancei Fernanda Contreras Gomez (6-0 6-1 / nu şi-a cedat serviciul, realizand cinci break-uri pe parte de retur), cea care o eliminase in runda inaugurala pe americanca Sofia Kenin; rusoaica a evoluat şi la dublu alaturi de Elise Mertens vs. Hozumi/Ninomiya (6-1 6-4). De cealalta parte, Beatriz Haddad Maia a evoluat in runda inaugurala impotriva japonezei Yuki Naito (6-4 6-2 / nu şi-a cedat serviciul, realizand trei break-uri pe parte de retur), a #210-a tenismena a lumii, iar in faza optimilor de finala a profitat de abandonul mult mai cunoscutei nipone – Naomi Osaka!

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
43 / 5 / 37
Calcul:
-298 RON
ROI:
-3.5 %
Pariuri:
1086 / 85 / 846
Calcul:
-7 085 RON
ROI:
-3.5 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 85
43 / 5 / 37
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 2018
1086 / 85 / 846
Calcul
ROI: -3.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie @ Veronika Kudermetova

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi