Vegas Golden Knights vs Minnesota Wild
Incheiat

Vegas Golden Knights vs Minnesota Wild: ponturi și pronosticuri hochei pe gheață NHL 13.02.2024

Acțiune

Expertul Legalbet, IulianGGMU, vă recomandă o partidă de hochei pe gheață din NHL, la o cotă de 1.67.

Marți, de la ora 05:00, ora României, Vegas Golden Knights primește vizita Minnesotei Wild în cadrul unui joc din NHL. Partida se va disputa în T-Mobile Arena din orașul Las Vegas.

Vegas Golden Knights

  • A răspuns bine după eșecul suferit în compania lui Detroit Red Wings, unde a evoluat în deplasare și a pierdut cu 2-5. Au urmat două dueluri pe care le-a câștigat. Cu 3-1 în fața lui Edmonton Oilers și cu 3-2 pe terenul Arizonei Coyotes.
  • Faptul că joacă și pe terenul propriu este de bun augur. În precedentele patru dueluri disputate pe terenul propriu a obținut tot atâtea victorii în timpul regulamentar.
  • Vegas Golden Knights este ocupanta locului 3 în Conferința de Vest, cu 68 de puncte, 8 mai puține decât liderul Vancouver Canucks și cu două puncte mai puține decât Dallas Stars.

Echipă probabilă:

Hill – Pietrangelo, Martinez – Marchessault, Roy, Barbashev

Antrenor: Cassidy B.

Minnesota Wild

  • Inconstantă, Minnesota Wild a reușit să se impună în precedentele două etape după ce anterior pierdea alte două meciuri. Interesant că de fiecare dată în aceste jocuri s-au înscris cel mult cinci goluri.
  • Cel mai recent duel s-a încheiat cu scorul de 3-2, acasă, unde Pittsburgh Penguins i-a călcat pragul. Golul victoriei a fost înscris de rusul Kirill Kaprizov, în minutul 10 al reprizei a treia.
  • În ierarhia Conferinței de Vest se află pe locul 12, cu 51 de puncte. Are un punct mai puțin decât Seattle Kraken, formație care se află în fața ei și cu un punct peste Arizona Coyotes, cealaltă vecină de clasament aflată pe locul 13.

Echipă probabilă:

Fleury – Faber, Middleton – Boldy, Eriksson, Kaprizov

Antrenor: Hynes J.

Vegas Golden Knights – Minnesota Wild: cote la pariuri și pronosticuri

Știu casele de pariuri ce știu când oferă o cotă mai bună pentru succesul gazdelor. Vegas Golden Knights este o echipă care pe terenul propriu poate obține victorii prețioase care să-i aducă și trofeul suprem. Aceeași Golden Knights a reușit să câștige precedentele trei dueluri directe cu Minnesota wild.

Prin intermediul Legalbet.ro descoperi avancronici pariuri sportive din toate ramurile, cât și bilete fotbal, cota 2 zilnică pe care le poți plasa la cele mai bune case de pariuri licențiate în România. Pariază responsabil!

Ponturi
Victorie Vegas Golden Knights inclusiv în prelungiri
Cf
Cote
1.67
Ponturi pentru Hochei Ponturi pentru NHL
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie Vegas Golden Knights inclusiv în prelungiri
0%
0 voturi
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token