Utah Jazz — Dallas Mavericks: ponturi NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Utah Jazz - Dallas Mavericks, din NBA.

Vineri dimineata, de la ora 04:00, in “Vivint Smart Home Arena”, avem meciul 3 din seria Utah Jazz - Dallas Mavericks, din play-off-ul NBA.

Utah Jazz - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Utah Jazz au avut posibilitatea sa faca 2-0 in serie, cu un avantaj de 7 puncte in sfertul 4, insa s-au lovit de ambitia celor de la Dallas. Pentru Jazz, Mitchell a inregistrat 34 de puncte, 5 pase si 2 recuperari, Bogdanovic a bifat 25 de puncte, 5 recuperari, pentru ca Clarkson sa ajute cu 21 de puncte, 2 pase si o recuperare. Incredibil, dar Conley a terminat meciul cu 0 puncte, 0/7 din actiune. In doua partide, Mitchell a incercat 59 de aruncari.

Dallas Mavericks - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Dallas Mavericks au luat un meci fara Doncic pe parchet, ceea ce e urias. Totul gratie lui Brunson, care a pus 41 de puncte, 8 recuperari si 5 pase, 15/25 din actiune. Kleber a inregistrat 25 de puncte, 6 recuperari si 3 pase, in timp ce Dinwiddie a contribuit cu 15 puncte, 6 pase si 4 recuperari. Brunson a fost “on fire” devreme, reusind 15 dintre primele 18 puncte ale echipei sale. Luka e incert pentru meciul 3.

Utah Jazz - Dallas Mavericks: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Probabil va fi o decizie inaintea partidei daca Doncic va juca sau nu. Cert e ca Dallas nu are nevoie sa-l forteze deocamdata. In schimb, Mitchell trebuie sa se forteze si mai mult. Asta pentru ca pare sa fie ultima posibilitate pentru el la Utah sa faca lucruri pozitive in play-off. Si l-am vazut energic in primele doua meciuri, deci e imposibil sa se schimbe pe teren propriu.

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
33 / 0 / 15
Calcul:
+664 RON
ROI:
13.8 %
Pariuri:
1565 / 46 / 1122
Calcul:
+134 RON
ROI:
0.0 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 48
33 / 0 / 15
Calcul:
ROI: +13.8 %
Pariuri: 2735
1565 / 46 / 1122
Calcul
ROI: 0.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Mitchell peste 29,5 puncte
0%
0 voturi
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 0

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde