U Craiova — FC Botoșani: pont pentru un meci de calificare în Conference League

Expertul Legalbet, Ion Alexandru, vă recomandă un meci de calificare în Conference League, la o cotă de 1.70.

Meciul U Craiova – FC Botoșani este programat vineri, 27 mai, de la ora 20.30 pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova.

U Craiova - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Continuitatea lui Laurențiu Reghecampf la echipa din Craiova depinde de calificarea în cupele europene. Tensiunea este foarte mare mai ales că oltenii au ratat o șansă foarte mare în semifinala Cupei cu Sepsi, care a câștigat trofeul. U Craiova a avut evoluții foarte bune în ultimele luni, dar atunci când avea mai mare nevoie parcă nu a reușit să treacă de un prag psihologic. Echipa lui Reghecampf a terminat sezonul cu un 4-1 spectaculos cu Farul. Andrei Ivan a fost revelația sezonului. Atacantul revenit din Rusia are 16 goluri și 11 pase decisive în actuala stagiune. 

FC Botoșani - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Dezamăgirea ratării playoff-ului poate fi transformata în bucurie, dacă FC Botoșani reușește o nouă pe victorie pe Oblemenco. Moldovenii s-au impus în ambele meciuri jucate în Oltenia în 2021 după partide spectaculoase, 3-2 și 2-1. De fiecare dată, căpitanul Papa a dat golul victoriei.  Botoșani este într-o serie de 3 succese în deplasare. În ciuda vânzării celor mai buni fotbaliști în iarnă, Marius Croitoru poate să ducă echipa din nordul României în Conference League. Atacantul adus chiar de la Craiova, Mihai Roman are 9 goluri în acest sezon pentru formația botoșăneană.

U Craiova – FC Botoșani Cote la pariuri si ponturi pariuri

Craiova are un lot mai bun și are un antrenor care a demonstrat în ultimii ani că știe să gestioneze meciurile decisive. Botoșani vine din playout, unde a terminat pe 2, după Sepsi. De aceea, pontul meu pentru acest meci este combinat: Victorie Craiova sau Egal și peste 1.5 goluri. 888 oferă o cotă interesantă pentru această alegere: 1.70.

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Romania. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri:
12 / 0 / 10
Calcul:
-63 RON
ROI:
-2.9 %
Pariuri:
213 / 6 / 186
Calcul:
-2 284 RON
ROI:
-5.6 %
Ion Alexandru
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri: 22
12 / 0 / 10
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 405
213 / 6 / 186
Calcul
ROI: -5.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie Craiova sau Egal și peste 1,5 goluri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii