U Cluj — Dinamo: pont pentru un meci din barajul pentru Liga 1

Expertul Legalbet, Ion Alexandru, vă recomandă un meci din barajul pentru Liga 1, la o cotă de 1.58.

Meciul U Cluj - Dinamo este programat sâmbătă, 21 mai, de la ora 20.30 pe Cluj Arena.

U Cluj - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Erik Lincar a făcut din U Cluj o echipă competitivă, dar finalul de playoff din liga a 2-a a fost foarte slab. Cu 3 înfrângeri în ultimele 4 meciuri, ardelenii au ratat promovarea directă. Petrolul și Hermannstadt sunt sigure de locul lor în Liga 1, iar U Cluj va avea nevoie de baraj. Înfrângeri surprinzătoare cu Slobozia și Chiajna au adus un val de critici din partea fanilor care nu înțeleg cum au fost pierdute primele 2 locuri. Această atmosferă apăsătoare poate fi decisivă în bătălia de sâmbătă seara. U Cluj are un lot bun, cu fotbaliști care pot face diferența. Ely Fernandez, Romario Pires sau Florin Ilie au experiență de a aborda o dublă atât de importantă. Problema clujenilor este că nu au avut un golgheter. Cel mai bun marcator din acest sezon este puștiul de 19 ani Albert Hofman, care nu a mai marcat de peste 2 luni. U a pierdut ultimele două meciuri jucate pe Cluj Arena într-o tensiune fantastică, 1-2 cu Slobozia și 1-2 cu Hermannstadt.

Dinamo - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Căderea lui Dinamo este la punctul ei maxim de până acum. Antrenorul ceh Uhrin are misiunea de a salva clubul nu doar de la retrogradare, dar și de la o posibilă dispariție. 18 titluri de campioană atârnă foarte greu pe spatele unor fotbaliști care au făcut un sezon dezastruos. Dinamoviștii merg la Cluj pentru a repara toate greșelile făcute în ultimii ani, iar spectrul retrogradării va conta foarte mult pentru moralul echipei. Aici se vor vedea caracterele și anii de echipa națională ai lui Torje, sezoanele de Liga 1 ale lui Cosmin Matei sau greutatea banderolei le brațul lui Steliano Filip. Teama de eșec ar putea fi mai mare decât dorința de victorie, iar Cluj Arena se poate transforma într-un stadion al suferinței pentru Dinamo. Uhrin are misiunea de a găsi un echilibru între presiune și concentrare pentru a putea valorifica acest statut de favorită eternă în baraj pentru echipa venită din Liga 1. Dinamo n-a pierdut de 4 meciuri și a câștigat 3 din ultimele 4 meciuri jucate în deplasare. În ultimele 7 partide jucate pe teren străin de către dinamoviști s-a marcat.

U Cluj - Dinamo Cote la pariuri si ponturi pariuri

U Cluj este în mijlocul unui conflict după ratarea promovării directe și Lincar are mare nevoie de o echipă foarte concentrată. Dinamo nu a pierdut în ultimele meciuri de Liga 1 și Uhrin a părut că folosește aceste meciuri ca o încălzire pentru baraj. De aceea, pontul meu pentru această partidă tur a barajul pentru Liga 1 este combinat: Victorie Dinamo sau Egal și peste 0.5 goluri. 888 oferă o cotă bună pentru această alegere: 1.58.

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Romania. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri:
14 / 0 / 10
Calcul:
+77 RON
ROI:
3.2 %
Pariuri:
212 / 6 / 185
Calcul:
-2 249 RON
ROI:
-5.6 %
Ion Alexandru
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri: 26
14 / 0 / 10
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 405
212 / 6 / 185
Calcul
ROI: -5.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie Dinamo sau Egal și peste 0.5 goluri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde