Turcia — Lituania: ponturi la pariuri Liga Națiunilor

Expertul Legalbet Cristian Mihală vă oferă predicția sa pentru partida Turcia - Lituania din Liga Națiunilor.

Duel extrem de dezechilibrat în grupa 1 din urca C valorică din UEFA Nations League. Liderul Turcia dă piept cu ultima clasată, Lituania. 

Turcia: forma de moment, ultimele rezultate, statistici 

Turcia a suferit enorm în ultima perioadă. Necalificarea la Mondial a fost dublată de retrogradarea în a 3-a urnă valorică a Ligii Națiunilor, astfel că acum Calhanoglu&Co sunt nevoiți să lupte cu formații obscure din punct de vedere fotbalistic: Luxembourg, Insulele Feroe și Lituania.

Totuși, formația lui Stefan Kuntz pare să fie pe drumul cel bun, adunând 3 victorii din primele 3 partide din UEFA Nations League și având un golaveraj impresionant: 12-0. E adevărat, adversarele sunt de alt calibru, dar chiar și așa e limpede că se simte o schimbare în jocul și atitudinea jucătorilor.

În tur, la Vilnius, Turcia s-a impus la scor de tenis, 6-0, în ceea ce reprezintă cea mai convingătoare victorie a reprezentanților semilunei din 2005 până în prezent. E de așteptat ca și de această dată să asistăm la un galop de sănătate din partea gazdelor de marți, în contextul în care în ultimele două partide jucate la Istanbul contra formațiilor din afara TOP 100 în ierarhia FIFA (așa cum e Lituania), Turcia a obținut succese categorice (4-0 cu Insulele Feroe și 6-0 cu Gibraltar).

Turcia mizează pe fotbaliști de la cluburi importante din Europa - Celik, Soyuncu, Demiral, Calhanoglu, Under -, dar pentru partida de marți mulți se așteaptă la lucruri mari și din partea atacantului Dogukan Sinik. În tur, el a reușit o dublă în primul sfert de oră al partidei cu Lituania și e printre favoriții să marcheze și acum. 

Lituania: forma de moment, ultimele rezultate, statistici 

Lituania are un start de campanie horror și cu greu va mai putea evita retrogradarea, chiar dacă, pe hârtie, nu părea mult sub Luxembourg sau Insulele Feroe. Balticii au pierdut toate cele 3 partide de până acum, iar golaverajul spune totul despre moralul jucătorilor și valoarea acestora: 1-10.

În ultima deplasare, oaspeții de marți au pierdut cu 2-1 în Feroe, țara care e cel mai slab clasată în ierarhia FIFA dintre toate formațiile din urna C valorică. Mai mult, ca să înțelegem cât de mare e criza Lituaniei, trebuie spus că împotriva feroezilor băieții lui Ivanauskas au condus pentru prima oară în ultimele 8 meciuri jucate (6 înfrângeri în această perioadă).

Cu 11 înfrângeri în ultimele 15 partide din UEFA Nations League, Lituania se poate consola cu faptul că cele două victorii bifate în această serie au venit pe teren străin. Totuși, acum dă piept cu o formație mult mai valoroasă și e greu de crezut că balticii pot produce surpriza.

Dacă Turcia vine cu o serie de vedete de la formații mari din Europa, cel mai important jucător al Lituaniei pare a fi portarul Ernestas Setkus. Chiar dacă a luat atât de multe goluri în ultima perioadă, portarul a fost mereu la înălțime, salvându-și naționala de la eșecuri și mai rușinoase. 

Turcia - Lituania: Cote la pariuri și pronostic 

Dacă ne uităm peste statistică, vom constata că doar două din ultimele 20 de meciuri jucate de cele două formații nu au produs măcar un gol până în pauză.

Se creează astfel premisele pentru un joc spectaculos, chiar dacă Lituania va veni la Istanbul cu un singur scop: să se apere exact și să nu primească multe goluri.

Anticipăm un succes facil al Turciei, care este la cu totul alt nivel față de formațiile din urna C valorică. Cota pentru o victorie la cel puțin trei goluri diferență în favoarea gazdelor e una destul de motivantă: 1,61, la 888sport.ro.

Predicție: Turcia (Începe 0-2).

Legalbet.ro vă oferă zilnic ponturi si bilete care au cote interesante, atent studiate, de la cele mai bune case de pariuri licențiate în România. Înainte de a folosi sugestiile noastre, nu uitați să treceți prin filtrul gândirii voastre partidele și, mai important, nu mizați niciodată pe banii pe care nu vi-i permiteți să îi pierdeți.

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
9 / 0 / 11
Calcul:
-512 RON
ROI:
-25.6 %
Pariuri:
202 / 1 / 157
Calcul:
-1 473 RON
ROI:
-4.1 %
Cristian Mihala

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 21
9 / 0 / 11
Calcul:
ROI: -0.3 %
Pariuri: 362
202 / 1 / 157
Calcul
ROI: -4.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Turcia (Începe 0-2)

Mai multe sfaturi pentru întâlnirea Turcia — Lituania

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii