Turcia — Italia: pont pentru un meci de la Euro 2020

Expertul Legalbet, Ion Alexandru, vă recomandă un meci de la Euro 2020, la o cotă de 1.87.

Meciul Turcia - Italia sunt programat vineri, 11 iunie, de la ora 22 pe stadionul Olimpico din Roma.

Turcia - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Șenol Guneș a creat o echipă care a surprins pe multă lume în 2021. 4-2 cu Olanda, pe teren propriu și 3-0, la Oslo, cu mult lăudata Norvegie sunt pietrele de fundament ale optimismului de la Istanbul, Trabzon sau Ankara. Naționala Turciei poate fi una dintre surprizele plăcute de la Euro 2020. Golgheterul lui Lille, Burak Ylmaz este vedeta turcilor. Burak a impresionat în ultimul sezon la 35 de ani și a condus Lille către un titlu istoric în Franța. Turcii au o echipă tânără, dar compactă și agresivă. La victoriile menționate mai devreme au făcut 18 faulturi cu Olanda și 13 în Norvegia.

Șenol Guneș are stabilit deja primul 11: Ugurcan Cakir; Zeki Celik, Caglar Soyuncu, Merih Demiral, Umut Meraș; Okay Yokuslu; Kenan Karaman, Yusuf Yazici, Ozan Tufan, Hakan Calhanoglu; Burak Yilmaz   

Italia - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Țară gazdă la meci inaugural la acest Campionatul European atipic, Italia este mare favorită. Mancini a construit o echipă care livrează rezultate excelente. Italia a terminat grupa de calificare la Euro cu maxim de puncte și a demonstrat că fără mari vedete poate să joace bine și să obțină victorii. Italia n-a mai primit gol de 8 meciuri și le-a câștigat pe toate. 10 septembrie 2018 este data ultimei înfrângeri a Italiei. A fost un 0-1 cu Portugalia. Mancini vrea să continue seria de meciuri bune și vineri seară pe Olimpico din Roma. Italia poate fi una dintre echipele care să producă o surpriză la această ediție a Europeanului.

Mancini poate arunca în luptă următorul 11: Donnarumma; Florenzi, Bonucci, Chiellini, Spinazzola; Barella, Jorginho, Locatelli; Berardi, Immobile, Insigne.

Turcia - Italia Cote la pariuri si ponturi pariuri

Turcia nu a bătut niciodată Italia. Roberto Mancini va avea în față o echipă foarte agresivă, care are un moral excelent după ce a obținut victorii importante în 2021. Turcii vor face un pressing foarte avansat și vor încerca să recupereze mingea foarte repede. Aportul mijlocașilor centrali Okay Yukuslu și Ozan Tufan va fi foarte important. De aceea, pontul meu pentru aceast meci este: Peste 12.5 Faulturi Turcia. Betano oferă o cotă interesantă pentru această alegere: 1.87.

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Romania. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

 

Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri:
7 / 0 / 7
Calcul:
-187 RON
ROI:
-13.4 %
Pariuri:
86 / 4 / 90
Calcul:
-2 428 RON
ROI:
-13.5 %
Ion Alexandru
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri: 18
7 / 0 / 7
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 189
86 / 4 / 90
Calcul
ROI: -13.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Turcia, peste 12.5 faulturi