Turcia — Insulele Feroe: ponturi Nations League

Expertul Legalbet Marco Birlan propune un pariu de cota 1.40 pentru aceasta partida din grupele Nations League.

Turcia: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Suporterii Turciei sunt dornici de victorii, dupa ce nationala a dezamagit in ultimii doi ani. La EURO 2020, echipa s-a prezentat lamentabil, gresind foarte mult pe faza defensiva.

Turcia nu a reusit sa obtina vreun punct dintr-o grupa cu Tara Galilor, Elvetia si Italia. Mai mult decat atat, acestia au marcat un singur gol.

Nationala lui Kuntz nu va participa la Cupa Mondiala din Qatar, dupa ce a pierdut in semifinalele barajului, cu Portugalia. Yilmaz si-a ingropat nationala, cu un penalty ratat.

Insulele Feroe: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Insulele Feroe reprezinta o nationala fara ambitii. In preliminarii, aceasta echipa face in marea majoritate a timpului doar act de prezenta.

Spre exemplu, in grupa de calificare pentru Cupa Mondiala din 2022, feroezii au obtinut doar 4 puncte. Singura victorie a venit in partida cu ultima clasata Moldova.

In acest an, Insulele Feroe a disputat doua amicale. Oaspetii de azi au remizat alb in Gibraltar si au trecut la limita de Liechtenstein, 1-0 pe teren propriu. In fata Turciei, feroezii nu au evoluat vreodata intr-o partida oficiala.

Turcia vs Insulele Feroe: Cote la pariuri şi pronostic

In nationala Turciei se cauta reconstructia, iar veteranii dispar incet dar sigur din primul 11. Linia defensiva este alcatuita din Soyuncu, Demiral si Kabak, iar in ofensiva ii regasim pe Unal si Under. Punctul fix de la mijloc este evident experimentatul Hakan Calhanoglu.

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
39 / 0 / 38
Calcul:
-1 188 RON
ROI:
-15.4 %
Pariuri:
1068 / 14 / 761
Calcul:
-7 865 RON
ROI:
-4.3 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 79
39 / 0 / 38
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 1849
1068 / 14 / 761
Calcul
ROI: -4.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
1 pauza / 1 final

Mai multe sfaturi pentru întâlnirea Turcia — Insulele Feroe

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii