Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Turcia - Albania: Predictii EURO 2020

0

Ne asteapta spectacol la Istanbul.

Turcii defileaza in grupa H!

Turcia: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Turcii au parte de o campanie de calificare excelenta si par pregatiti sa evolueze la EURO 2020. Acestia se afla pe primul loc, la egalitate de puncte cu Franta si la 3 puncte deasupra Islandei. O singura infrangere au gazdele de astazi in aceste calificari, dupa un 2-1 in Islanda. In rest, echipa a reusit sa castige 5 dueluri, printre care si un 2-0 categoric cu Franta. In ultima etapa, turcii au trecut de Moldova in deplasare, cu un 4-0 fara emotii. Cenk Tosun este cel mai bun jucator al echipei in preliminarii, cu 4 goluri inscrise si o pasa decisiva oferita. 

Albania: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Desi multa lume ii exclude din lupta pentru calificare, ei bine eu sunt de parere ca albanezii mai au inca sanse reale la primele 2 locuri. Acestia au 9 puncte acumulate si sunt la 6 puncte distanta de Franta si Turcia. Totusi, pentru ca oaspetii sa mai poata spera, trebuie sa invinga in Turcia.. insa la cate surprize am vazut pana acum, nimic nu e imposibil. Etapa precedenta, Albania a avut o prestatie excelenta pe teren propriu, in fata Islandei. Acestia i-au invins pe nordici cu un spectaculos 4-2, care le da inca sperante catre EURO 2020.

Turcia - Albania: Concluzii si Pronostic

Turcia – Albania e un meci al orgoliilor in primul rand. Atmosfera in tribune va fi apasatoare cu siguranta si turcii pornesc drept favoriti. Totusi, Albania e capabila de surprize, lucru dovedit si in duelul cu islandezii. Acestia sunt constienti de faptul ca trebuie sa atace si in acest mod vor lasa spatii in defensiva. Turcia are a doua ofensiva dupa Franta, in aceasta grupa, cu 14 goluri inscrise in 6 etape. In aceste conditii, golurile ar trebui sa apara, poate chiar din primele 45 de minute.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.42
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
16 / 0 / 10
Calcul:
-49 RON
ROI:
-1.9 %
Pariuri:
351 / 6 / 267
Calcul:
-5 620 RON
ROI:
-9.0 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 26
16 / 0 / 10
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 624
351 / 6 / 267
Calcul
ROI: -9.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
peste 1.5 goluri