Tundra — nouns
Incheiat

Tundra — nouns: ponturi The International Dota 2 16.10.2023

Acțiune

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Tundra - nouns, de la The International 2023.

Duminica noaptea, nu inainte de ora 02:00, avem meciul Tundra - nouns, un BO3 pentru a decide care dintre echipe avanseaza in upper-bracket la TI 12.

Tundra - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Tundra este campioana en-titre, care vine sa-si apere titlul dupa o singura modificare in roster. Saksa a decis sa ia o pauza prelungita din postura de jucator, astfel de la echipa a venit Topson, fost OG, fost dublu campion TI. Nine a trecut pe pozitia a 4-a in urma acestei modificari. N-au fost rezultate spectaculoase in acest sezon, dar Tundra a terminat pe podium fiecare tur din DPC, chiar castigandu-l pe al treilea. S-a impus in trei dintre cele patru partide din grupa, singura remiza venind cu Keyd Stars.

nouns - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

nouns a profitat de singurul loc din calificarile nord-americane. Nici nu a fost foarte greu, cu TSM si Shopify avand garantate pozitiile la TI. Nouns a facut insa o schimbare importanta de roster, luandu-l pe unul dintre cei mai apreciati carry din America de Sud, K1. Husky a parasit echipa, iar Yamsun a trecut pe pozitia 5. In grupa C de la Ti, nouns a remizat in trei meciuri si a pierdut disputa cu LGD.

Tundra - nouns: Cote la pariuri si ponturi pariuri

nouns se descurca mult mai bine cu K1 in echipa, asta e clar. Reuseste sa aiba acces mai bun la resurse, iar K1 tinde sa joace eroi care pot cara formatia catre victorie. Din pacate pentru nouns, Tundra ramane cea mai buna echipa la acest capitol - la a-si extinde “tentaculele” pe toata harta si a o face mai mica pentru adversar. In acest conditii, cu un item in minus, cel mai probabil, nouns va avea dificultati in a aborda team fight-urile. Ambele echipe din America de Nord au pierdut deja cu 2-0 in aceasta faza a competitiei. 

Ponturi
Tundra 2-0
Cf
Cote
1.62
Ponturi pentru e-sports Ponturi pentru Dota 2
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Tundra 2-0
0%
0 voturi
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token