Tundra eSports — Team Aster
Incheiat

Tundra eSports — Team Aster: ponturi The International 11

Acțiune

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Tundra eSports - Team Aster, de la The International 11.

Sambata, de la ora 14:00, avem meciul Tundra eSports - Team Aster, in upper-bracket la The International 11.

Tundra eSports - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Tundra eSports a facut o modificare in februarie, atunci cand Saksa a venit in locul lui Fata, iar Sneyking a trecut pe pozitia 5. A urmat un loc 3 la ESL One Stockholm, cat si castigarea regiunii in turul 3 din DPC. Prestatie incredibil de modesta la Arlington Major, locul 15/16, inainte de TI. Dar Tundra a fost neinvinsa in grupa B, terminand astfel pe primul loc. In prima partida din upper-bracket, a trecut lejer de OG, 2-0, intr-un meci de doar 62 de minute.

Team Aster - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Team Aster are un echipa “beton”, formata in jurul lui Buboka si Xxs, aflati la aceasta organizatie de patru ani. Cu acest roster, Aster nu s-a clasat mai jos de locul 3 la nicio competitie in 2022. Au fost pe locul 3 la Arlington Major si pe pozitia secunda la ESL One Malayesia, cu infrangere la OG, scor 0-3. Dupa locul 4 in grupa B, Aster a intalnit Team Liquid in upper-bracket, de care a trecut cu 2-0.

Tundra eSports - Team Aster: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Team Aster a stiut sa fructifice momentele importante contra celor de la Liquid. Au pierdut putine team fight-uri si asa au reusit sa duca hartile la bun sfarsit. Doar ca acum intalnesc o echipa care n-a pierdut niciun meci pana acum. Tundra e genul de formatie cu drafturi care te surprinde si care desi pune accept pe farmul lui skitter, nu e neaparat depedenta de acesta. Va fi un duel interesant, dar europenii ar trebui sa castige. 

Ponturi
Tundra eSports castiga
Cf
Cote
1.57
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Tundra eSports castiga
0%
0 voturi
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token