Tundra eSports — Team Aster: ponturi The International 11

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Tundra eSports - Team Aster, de la The International 11.

Sambata, de la ora 14:00, avem meciul Tundra eSports - Team Aster, in upper-bracket la The International 11.

Tundra eSports - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Tundra eSports a facut o modificare in februarie, atunci cand Saksa a venit in locul lui Fata, iar Sneyking a trecut pe pozitia 5. A urmat un loc 3 la ESL One Stockholm, cat si castigarea regiunii in turul 3 din DPC. Prestatie incredibil de modesta la Arlington Major, locul 15/16, inainte de TI. Dar Tundra a fost neinvinsa in grupa B, terminand astfel pe primul loc. In prima partida din upper-bracket, a trecut lejer de OG, 2-0, intr-un meci de doar 62 de minute.

Team Aster - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Team Aster are un echipa “beton”, formata in jurul lui Buboka si Xxs, aflati la aceasta organizatie de patru ani. Cu acest roster, Aster nu s-a clasat mai jos de locul 3 la nicio competitie in 2022. Au fost pe locul 3 la Arlington Major si pe pozitia secunda la ESL One Malayesia, cu infrangere la OG, scor 0-3. Dupa locul 4 in grupa B, Aster a intalnit Team Liquid in upper-bracket, de care a trecut cu 2-0.

Tundra eSports - Team Aster: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Team Aster a stiut sa fructifice momentele importante contra celor de la Liquid. Au pierdut putine team fight-uri si asa au reusit sa duca hartile la bun sfarsit. Doar ca acum intalnesc o echipa care n-a pierdut niciun meci pana acum. Tundra e genul de formatie cu drafturi care te surprinde si care desi pune accept pe farmul lui skitter, nu e neaparat depedenta de acesta. Va fi un duel interesant, dar europenii ar trebui sa castige. 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
51 / 0 / 34
Calcul:
+44 RON
ROI:
0.5 %
Pariuri:
1436 / 46 / 1037
Calcul:
-78 RON
ROI:
0.0 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 85
51 / 0 / 34
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 2526
1436 / 46 / 1037
Calcul
ROI: 0.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Tundra eSports castiga

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde