Tundra — Entity
Incheiat

Tundra — Entity: ponturi The International Dota 2 22.10.2023

Acțiune

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Tundra - Entity, de la The International 2023.

Duminica seara, de la ora 23:00, avem meciul Tundra - Entity, in lower-bracket la The International Dota 2.

Tundra - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Tundra a venit la Seattle pregatita sa-si apere titlul de campioana. Cu o singura modificare de roster, cu Topson adus sa-l inlocuiasca pe Saksa, Tundra a iesit din grupa neinvinsa, cu trei victorii si o remiza. Cumva de asteptat, chit ca actualul sezon a adus suficiente dezamagiri la turnee importante. Tundra a reusit totusi sa castige al treilea tur din DPC. Desi evolutiile au fost bune in grupa, Tundra a pierdut lamentabil apoi, 0-2 cu nouns. Americanii au surprins campioana la fiecare harta cu cate un pick pe care nimeni nu-l anticipa.

Entity - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Entity au fost pana nu demult o echipa pe care toata lumea o baga in seama. Doar ca desi Entity a ajuns la turnee majore in 2023, nu prea a facut nimic la ele. Din cauza asta, l-a schimbat pe Tobi si l-a adus pa Gabbi, pentru ca apoi sa joace calificari pentru TI. Entity a trecut de Luna Galaxy, 2-0, iar in grupa de TI a strans o victorie si doua remize. Se parea ca echipa revine la o forma mai buna. Din pacate, un matchup total nefavorabil in lupta pentru upper-bracket, contra celor de la Azure Rey. Entity a pus probleme pe prima harta, dar tot a cedat cu 2-0. 

Tundra - Entity: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Entity a pierdut ultimele patru intalniri cu Tundra. Asadar, si cand erau intr-o forma mai buna, tot nu puteau sa treaca de campioana TI. Si asta pentru ca Tundra te sufoca pe harta, luand toate resursele. Daca nu preiei controlul din mid game, e cam greu sa mai faci ceva apoi. Din nefericire pentru Entity, nici nu au varietate atat de mare la pick-uri pentru a-si surprinde adversara. Probabil vom asista la un nou succes pentru Tundra. Cine pierde, pleaca acasa. 

Ponturi
Tundra castiga
Cf
Cote
1.45
Ponturi pentru e-sports Ponturi pentru Dota 2
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Tundra castiga
0%
0 voturi
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token