Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Trae Young – Deandre Ayton: ponturi NBA 2K

0

Expertul Legalbet Paul va recomanda un pronostic de la meciul Trae Young - Deandre Ayton, din competitia NBA 2K destinata jucatorilor.

Marti noaptea, de la ora 02:00, avem partida Trae Young - Deandre Ayton, in turul secund al turneului NBA 2K destinat jucatorilor.

Trae Young - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Young era privit despre unul dintre favoriti inainte de aceasta competitie. De altfel, presa din State au intrebat cativa jucatori profesionisti de NBA 2K cine ar putea sa ridice trofeul, iar cei mai multi au declarat ca jucatorul celor de la Atlanta Hawks e primul care trebuie luat in seama. In primul tur, Trae a trecut de Harrison Barnes (Sacramento Kings), scor 101-59. Singura sincopa a fost in primul sfert, cand Barnes s-a apropiat la 11-13. De acolo, a fost pur si simplu un macel. Young a ales sa joace cu Milwaukee Bucks, in timp ce adversarul sau a mers pe mana celor de la Toronto Raptors. Surprinzator, tinand cont de ce tip de jucator e, Young a ales sa atace mult “paint-ul”. Logic insa, daca ne gandim la stilul celor de la Bucks.

Deandre Ayton - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Ayton are un sezon plin cu bune si cu rele. A fost suspendat 25 de meciuri pentru c-a fost depistat cu o substanta interzisa, dar cifrele sale in actuala stagiune sunt destul de bune. Deandre l-a avut adversar in prima runda pe Zach LaVine, iar meciul a fost destul de intens. Totusi, jucatorul celor de la Suns s-a aparat exceptional si a castigat, in final, cu 57-41. A fost si un eveniment unic in prima zi, in care niciunul dintre combatanti n-a mers pe Milwaukee Bucks. Ayton a ales-o pe Houston Rockets, preferand un joc de la 3p, iar LaVine a mers pe Miami Heat.

Trae Young - Deandre Ayton: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Ritmul impus de Young in prima partida imi da speranta si acum. Mai ales ca el nu poate juca iar cu Milwaukee Bucks, deci cel mai probabil va alege o echipa buna la 3p. In schimb, varianta logica a lui Ayton ar fi tocmai echipa lui Giannis. Si e imposibil sa nu marchezi mult cu Bucks. Chiar daca ai un adversar de talia lui Young.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.87
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
1 / 0 / 1
Calcul:
-32 RON
ROI:
-16.0 %
Pariuri:
489 / 14 / 384
Calcul:
-1 010 RON
ROI:
-1.1 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 2
1 / 0 / 1
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 888
489 / 14 / 384
Calcul
ROI: -1.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 141,5 puncte